Vær med på sommerkampanjen 2016

Postet av Sverre Flatebø den 14. Jun 2016

Hei alle.

Fra 1. juni begynte vi sommerkampanjen for i år. Dette er tredje året på rad vi har denne kampanjen, der vinnerne både får heder og ære, og noen fra vinnerlaget i tillegg blir invitert til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund for å få pokal av sjøfartsdirektøren og en hyggelig festmiddag på kvelden. Av de 5 beste lagene, blir det loddtrekning av hvem som står igjen som hovedvinner.

I perioden juni-august er det om å gjøre å registrere mest mulig aktivitet i treningsportalen. Vi kårer en topp 5-liste med fartøy etter flere ulike kriterier. Det er ikke automatisk de med flest poeng eller høyest gjennomsnitt som vinner. Flere faktorer blir lagt til grunn. I utgangspunktet er selvsagt faktorer som poeng, antall aktiviteter og tiden som er brukt til treningen viktig. Husk at vi også tar hensyn til størrelsen på mannskapet da vi regner ut gjennomsnitt. Et stort mannskap kan få flere poeng, mens et lite mannskap har færre å dele poengene med. Det er også vanskeligere å få med alle i et stort mannskap, så vi gjør individuelle vurderinger.

På bildet; Johnny Paulsen fra Far Solitaire, mottar pokal fra sjøfartsdiektør Olav Akselsen.

I tillegg vil vi trekke ut et gavekort på kr 1000,- fra XXL til en individuell deltager fra et av de 15 beste lagene. Samtlige deltagere i sommerkampanjen vil være med i trekningen av flere premier fra Sjømannsidretten. Blant annet et sett med termos og to stk. termokopper, en ryggsekk med logo fra Sjømannsidretten, samt T-skjorter fra Sjømannsidretten.

Vi hadde også en trimkonkurranse under festmiddagen, Sjøsikkerhetskonferansen 2015.

Her ses Øyvind Bårdsen til venstre. Sverre Flatebø, Sjømannsidretten til høyre.

Heng dere med! Dere kan kanskje bruke dette som en sosial happening om bord? Kjempe om å gjøre masse aktivitet!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.