Vinnere av Sommerkampanjen 2020

Postet av Sverre Flatebø den 9. Sep 2020

Sommerkampanjen 2020

 

Til tross for svært annerledes omstendigheter for mange i 2020 så er det heldigvis fortsatt mange som har holdt seg i aktivitet i sommer.

 

Det er fint å se at en ikke er avhengig av påminnelser og ytre motivasjon fra oss i Sjømannsidretten for å holde seg i gang. Dere har tydeligvis forstått at det viktigste er å holde seg i gang for deres egen del!

 

Vi holder likevel det vi lover, og vil rose og belønne de mest aktive sjøfolkene og fartøyslagene for deres innsats i sommer. Det var altså månedene juni, juli og august som gjaldt i akkurat sommerkampanjen.

 

Vinnerne, både individuelt og lag

 

Vi har i mange år hatt tradisjon med å kåre de 5 beste fartøyene. Det er nemlig vanskelig å være absolutt på en rekkefølge når det er store ulikheter i antall mannskap. Noen får med mange deltagere, mens andre har noen få deltagere som til gjengjeld er ekstremt aktive.

 

Som tidligere vil den totale poengsummen fartøyet har oppnådd i løpet av sommeren bli delt på minimum 5. Dette for å utjevne urettferdigheten der fartøy med én eller noen få svært aktive deltagere skal stikke av med alle prisene.

 

De 5 lagsvinnerne, i alfabetisk rekkefølge:

 

  • Dr. Fridtjof Nansen Skift A - Havforskningsinstituttet
  • Far Solitaire Skift A - Solstad Offshore Asa
  • Island Centurion - Island Offshore Management As 
  • Magne Viking- Viking Supply Ships
  • MF Husavik skift 3 - Fjord1 ASA
     

Sjømannsidretten berømmer og gratulerer alle 5 lagene! Kunne dere vært så behjelpelige å sende oss en adresse (til idrett@sdir.no) hvor vi kan sende pokal og diplom slik at dere får dette ombord!

 

I tillegg ønsker vi å fremheve to av lagene ekstra:

 

Dr. Fridtjof Nansen, Skift A fra Havforskningsinstituttet, har vist en særdeles aktiv sommer i 2020. De var med ganske god margin det mest aktive fartøyet, også når en tar hensyn til antall i mannskapet og hvor mange som deltok av disse. Veldig kjekt å se!

 

Vi vil også sterkt fremme Far Solitaire, Skift A fra Solstad Offshore ASA. Vi viser til bildet under som viser en omfattende samling med pokaler og diplomer. Vi skal være så ærlige og si at fra Sjømannsidretten sin side synes det er veldig stas at Far Solitaire har holdt oppe treningsiveren, og ikke minst har bidratt til stor aktivitet ved å registrere i portalen vår!Individuelle vinnere

 

Vi lovet også å trekke noen individuelle vinnere i sommerkampanjen. Kravet som vi stilte for å kunne bli trukket ut som vinner er at du har markert interesse for kampanjen ved å registrere aktiviteten «Delta i pågående kampanje» én gang i løpet av kampanjeperioden.

 

Gavekort

 

Vinner av gavekort fra XXL à kr 1000,- er Øyvind Lund fra Østensjø Rederi As og Edda Fauna skift 2.
Vinner av gavekort fra XXL à kr 500,- er Dan Ommundsen fra Fjord1 ASA og Mastrafjord
Vinner av gavekort fra XXL à kr 500,- er Frode Haugstad fra Fjord1 ASA og MF Nordfjord

 

Vår populære headover fra Sjømannsidretten:

 

Person 1 som vinner headovere til alle aktive om bord: Harald Eksund fra Island Offshore Management As og Island Centurion
Person 2 som vinner headovere til alle aktive om bord: Roger Eikrem fra Solstad Offshore Asa og Normand Sitella
Person 3 som vinner headovere til alle aktive om bord: Frode Emil Brakstad fra DOF og Skandi Kvitsøy
 

I tillegg er det trukket ut 3 vinnere fra ulike hovedkontor som også får en headover til seg selv og et par å dele ut til noen kolleger. Dette er Margrethe Lie Reine fra Knutsen OAS Shipping / KNOT, Laila Bjerke fra Island Offshore Management As og Astrid Eckhoff fra Viking Supply Ships.

 

Veldig fint om dere tar kontakt med oss på idrett@sdir.no slik at vi får adressen deres. Til dere som har vunnet headovers fra Sjømannidretten til alle aktive om bord trenger vi også et antall over hvor mange dere trenger😊Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.