OBS om Sjøtrimkonkurransen 2022 og 2023.

Postet av Sverre Flatebø den 29. Des 2022

I romjulen 2022 ble Sjømannsidretten flyttet over på en versjon 2 av systemet vi bruker. Vi har stor tro på dette systemet, men må også være forberedt på at det kan bli noe krøll i starten. Jeg håper dere kan være litt tålmodige med oss. Og så håper jeg dere kan melde inn om dere finner noe som ikke fungerer eller fungerer dårlig. Det kan gjøres til idrett@sdir.no.

Grunnet denne oppdateringen måtte vi også brått endre kampanjeperioden for Sjøtrimkonkurransen 2022. Den endte nå den 24. desember i stedet for 31.desemeber 22. Det har ikke så stor praktisk betydning. Dere vil alle ha oversikt over alle aktivitetene dere har gjort i treningsdagboken.

Ny kampanje er satt opp fra og med 1. januar 2023 og går hele året. Vi satser også på å få til flere mindre  kampanjer, samt flere rederi er i gang med sine egne interne kampanjer som vi hjelper til med å sette opp. Ta kontakt om dere også ønsker en intern aktivitetskampanje.

Spørsmål og svar

Etterhvert som det kommer spørsmål, og vi har klartå finne svar, så skal vi legge det ut her nedover.

1. Det første spørsmålet vi har stilt er at det virker som om alle deltagerne ikke lenger er tilknyttet sitt rederi og sine lag. Det ble stilt den 29. desember, så vi venter på svar.

2. Det var i starten ikke anledning til å lage større lag enn 5 deltagere. Det er nå endret til 50.6 Kommentarer

Kommentarer

 • Bjørn Hjelvik

  Hei. Er ikke appen operativ lenger?

  20 juni 2023
 • Sverre Flatebø

  Jeg skal undersøke det Lillian:-)

  13 februar 2023
 • Lilian Bak

  Hej Sverre - når man ser på Topplister for henholdsvis deltagere og lag ser man poeng, distance, varighed og økter, men ikke kg. Det kunne man se i udgaven for 2022 og mtidligere. Kunne det komme tilbage?

  06 februar 2023
 • Sverre Flatebø

  Takk for innspill Nils Håkon. Er enig, og har nå endret og lagt inn at en kan være mange flere:-)

  02 januar 2023
 • Nils Håkon Knudsen

  Det burde vært mulig å legge inn mer enn 5 deltagere på hvert lag slik at man kan samle hele mannskapet på ett lag. Det virker mer motiverende og samlende enn å ha flere lag ombord som konkurrerer mot hverandre. Er det mulig å forandre til ubegrenset antall deltagere på hvert lag?

  01 januar 2023
 • Peter Wiberg

  Happy New Year

  30 desember 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.