Trappetrinnkampanje 17. sept - 30. sept

Postet av Sverre Flatebø den 16. Sep 2015
Sjømannsidretten har igjen glede av å invitere til kampanje der en registrerer hvor mange trappetrinn som gås hver dag. Vi hadde en tilsvarende kampanje i slutten av juni der 35 personer gikk 99 574 trappetrinn. Det tilsvarer omtrent å bestige Mont Everest 2 ganger!

Kampanjen varer i 14 dager denne gangen også, fra torsdag 17. september - til og med onsdag 30. september. Alle som er med og registrerer minimum 1000 trappetrinn i denne perioden (tilsvarer 71,42 trinn i gjennomsnitt pr. dag), vil være med i trekningen av flere premier fra Sjømannsidretten.

Obs!
Det telles kun trinn oppover! (selv om det også er trening å gå ned...)

Det tillates å legge sammen summen av trinn og tid pr dag. Dette er en mulighet mange har til å bevege seg mer. En kan bli motivert til å gå trapper i stedet for heis. Da kan en ikke forvente at alle skal gå opp og ned i 20 minutter bare for å få registrere, men det er mer hensiktsmessig å samle sammen resultatene av en hel dag (mange ganger å velge trapper i stedet for heis).

Vi minner dere på at det er enkelt og raskt å eventuelt bruke er av våre app`er til registrering. Enten appèn "aktiv sjømann", eller "endomondo" som enkelt synkroniserer alt du legger inn til web-portalen som Sjømannsidretten har.

Som sist; om noen deltagere kommer seg opp på Galdhøpiggen i løpet av kampanjen (vi regner 5 trappetrinn pr meter, så dette blir 12 345 trappetrinn, altså 881,79 pr dag), så trekkes egne tilleggspremier blant disse. Dette er en god utfordring, og det krever både fysisk og mental styrke, samt god kondisjon å forsere 176,36 høydemeter i gjennomsnitt pr. dag (det er pluss minus 10 ganger opp alle trappene på et fartøy med 6-8 dekk).

Premiene blir en flott ryggsekk fra Sjømannsidretten, termos og termokopper fra Sjømannsidretten, samt hettegenser og t-skjorter.2 Kommentarer

Kommentarer

  • Sverre Flatebø

    Hei Aksel. Kjekt at du holder koken og er så aktiv:-) Vi gjør oss selv en stor tjeneste om vi klarer å trimme litt, det er helt sikkert! Lykke til

    28 september 2015
  • Aksel Gangsøy

    Gå trappetrinn er veldig fint.vist vi har planer å gå fjellturer.neste uke har jeg planer å gå Norges høgeste fjell.ver meldig ser fine ut neste uke.

    25 september 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.