Hva skjedde?

Postet av Sverre Flatebø den 17. Des 2018

Takk for at du gjør litt ekstra for å ta vare på deg selv, ha det godt med deg selv, ha bedret helse og generelt trives godt.

Det lille ekstra er at du bruker noe tid på å trene. Eller være fysisk aktiv. I forbindelse med at Sjømannsidretten jobber med sjøsikkerhet ved at sjøfolk er mest mulig opplagte, årvåkne og generelt trives godt i sin daglige situasjon om bord, så arrangerer vi ulike kampanjer. Folk motiveres av forskjellige ting, men vi synes i hvert fall det er veldig kjekt når folk er med oss og deltar med Sjømannsidretten

Kampanjen vi hadde

I den forbindelse hadde vi nå adventskampanjen «Halvveis til jul». I en hektisk juletid tenkte vi det var godt nok å kun kjøre kampanjen halvveis til jul. Det viktigste er å komme seg i gang for de som ikke har vært så aktive tidligere. Eller å fortsette med treningen for andre.

Vi håper kampanjen ga halvveis god motivasjon til å trene, og at treningen du gjorde i så måte ga deg halvveis god samvittighet mellom julemoro og god mat. Og da er det bare å fortsette mot romjulen og videre neste år.

Resultat:

Det var ca 300 personer som registrerte trening og resultat i perioden 1 - 12. desember. Til sammen ble det blant våre brukere registrert nesten 3000 aktiviteter på disse 12 dagene. 

Kun 64 av disse personene registrerte den nødvendige aktiviteten "delta i pågående kampanje". Det vil si at vi trakk premier blant disse 64. Det resulterte i følgende...

Vinnere:

Det ble trukket ut 4 vinnere til ulike premier. Thomas Alnes Optun fra Solstad vant gavekort på XXL, Aleksander Jensen vant en fin ryggsekk fra Sjømannsidretten, mens Dagfin Askvik og Roy Viggo Fjørtoft vant hver sin piquet T-skjorte fra Sjømannsidretten. Alle vinnerne er kontaktet.

--------------

I 2019 vil vi fortsette med ulike kampanjer. Vi håper av hele vårt hjerte at du vil være med oss i Sjømannsidretten inn i det nye året. I tillegg til din egen helse, form og trivsel er du også med på å motivere mange andre gode maritime kolleger til å være med. Mange deltagere motiverer ofte enda flere til å være med. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.