Nordsjøcupen 2016

Postet av Sverre Flatebø den 15. Jan 2016

Hei alle nye og gamle venner av Sjømannsidretten

I 2016 har vi 20-års jubileum for Nordsjøcupen, vår årlige fine tur over til Danmark for både det sosiale og for fotballturnering. Vi har også friidrett og volleyball til å fylle dagen med!

Invitasjon Nordsjøcupen 2016

Invitasjon og info fra Fjordline til Nordsjøcupen 2016

I år reiser vi onsdag 11. mai, og er tilbake i Norge fredag 13. mai. Selve turneringsspillet blir dermed torsdag 12. mai, etter vi har spist frokost på anlegget.


Nordsjøcupen 2014


Nordsjøcupen 2015


Jeg håper alle dere som har vært med tidligere har lyst å være med igjen, og til alle dere andre; heng dere med! Det er ikke stort mer enn noe initiativ som skal til, så har en trommet sammen et lag. En må være minimum 7 stk på et lag, men en kan gjerne ha med så mange supportere en ønsker. Ta kontakt med meg, så skal jeg hjelpe dere så godt jeg kan med spørsmål rundt logistikk og annet praktisk.

Er har forståelse for at spesielt offshorebransjen har tøffe tider nå. Slik vi ser det, er det da desto viktigere å ta vare på hverandre, og ta vare på de medarbeiderne som er igjen. Vi inviterer også alle de de som eventuelt er permittert eller oppsagt fra et rederi, til å være med på laget til vennene og de tidligere kollegene sine. Det kan være en fin anledning til å holde kontakten med hverandre. Ta gjerne kontakt med aktuelle når dere planlegger laget!

Håper vi ses. Vi har forresten ikke e-postadressen til alle i rederier og fartøy, og i hvert fall ikke til de enkelte sjøfolkene. Vær så snill å sende denne linken videre til alle de aktuelle du kan tenke deg.

Mvh

Sverre Flatebø


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.