Sommerkampanjen 2015

Postet av Sverre Flatebø den 29. Mai 2015

Nå kjører vi i gang igjen.

Sjømannsidretten inviterer alle rederier og fartøy til en sommerkampanje for å holde oss litt i form i sommer. Vi har flere premier det vil knyttes stor prestisje til å vinne.

I perioden juni-august er det om å gjøre å registrere mest mulig aktivitet i treningsportalen. Vi kårer en topp 5-liste med fartøy etter flere ulike kriterier. Det er ikke automatisk de med flest poeng eller høyest gjennomsnitt som vinner. Flere faktorer blir lagt til grunn. I utgangspunktet er selvsagt faktorer som poeng, antall aktiviteter og tiden som er brukt til treningen viktig. Husk at vi også tar hensyn til størrelsen på mannskapet da vi regner ut gjennomsnitt. Et stort mannskap kan få flere poeng, mens et lite mannskap har færre å dele poengene med. Det er også vanskeligere å få med alle i et stort mannskap, så vi gjør individuelle vurderinger. Et annet eksempel kan være å vurdere om laget har motivert andre og hatt en god fortløpende økning av antall deltagere i kampanjeperioden.

Av de 5 beste lagene, blir det loddtrekning av hvem som står igjen som hovedvinner. Vinnerlaget vil bli gjort stor stas på. Vi vil invitere et par stykker blant mannskapet til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund den 24-25. september 2015. Under festmiddagen den 24. september vil laget og rederiet bli honorert ved å komme opp på scenen og motta pokal av Sjøfartsdirektør Olav Akselsen som vinner av årets sommerkampanje.

I tillegg vil vi trekke ut et gavekort på kr 1000,- fra XXL til en individuell deltager fra et av de 15 beste lagene, og samtlige deltagere i sommerkampanjen vil være med i trekningen av flere premier fra Sjømannsidretten. Blant annet et sett med termos og to stk. termokopper, en ryggsekk med logo fra Sjømannsidretten, samt både en hettegenser og T-skjorter fra Sjømannsidretten.

All fysisk aktivitet teller med, så håper du hiver deg med, og gjerne også motiverer noen flere på laget ditt til å gjøre en innsats. Får vi bilder, videoer og gode historier fra sommerkampanjen ser vi heller ikke bort fra at det kan bli tilleggspremier.
2 Kommentarer

Kommentarer

  • Sverre Flatebø

    Hei Peter. Flott innsats. Kjekt at dere er med, og kjekt at dere tar så godt vare på dere selv:-)

    17 august 2015
  • Peter Wiberg

    Nu har vi faat nesten hele B-Gjengen paa FAR STAR med paa holdet vaar , bare finnt det !

    22 juli 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.