Fem vinnere.

Postet av Sverre Flatebø den 16. Okt 2014

Kun en båt ble trukket ut til å delta under Sjøsikkerhetskonferansen for premieutdeling i Sommerkampanjen som idrettstjenesten hadde fra juni til august.

De 5 båtene som ble vurdert på topp i sommerkampanjen var 2 båter med et lite mannskap, og 3 båter med et noe større mannskap. Vinnerne ble Bebe (Buksèr og Berging), Elektron (Simon Møkster Shipping), Ajax (Østensjø), MF Trondheim (FosenNamsos) og Havila Charisma (skift 1, fra Havila Shipping)). Gratulerer med knall innsats! Samtlige vinnere får tilsendt en pokal til å ha ombord!

En av vinnerne ble trukket ut for å møte på Sjøsikkerhetskonferansen 2014 i regi av Sjøfartsdirektoratet for å motta premien. Etter loddtrekning ble dette mannskap fra båten Ajax. De fikk dermed et par fine dager i Haugesund på konferanse, og med premieutdeling under middagen på kvelden. Vi gratulerer igjen!

Det er naturligvis stor forskjell i hvilket gjennomsnitt en klarer på en stor båt kontra en liten. Poengreglene våre er slik at gjennomsnitt skal deles på samtlige i mannskapet, ikke bare på de som registrerer. I praksis vil dette gjøre at jo større besetning båten har, jo vanskeligere vil det være å få med alle. I vurderingen for å finne de beste lagene i sommerkampanjen har vi dermed også måttet ta hensyn til slike forhold og utvise et skjønn.

Målet var å få flest mulig brukere til å registrere den fysiske aktiviteten de gjorde i perioden. Det ble mange registreringer. Hele 243 lag registrerte aktivitet. For moro skyld kan det sies at det ble registrert 31 908 aktiviteter i sommer. Dette tror vi er bra for hele den maritime næringen!

I kampanjen var det mange lag som virkelig sto på og registrerte mye aktivitet. Ved sortering og gjennomgang var det 5 lag som skilte seg ytterligere ut. Vi har hentet ut statistikk og resultater innen flere ting. Både gjennomsnitt poeng, gjennomsnitt aktiviteter, tid pr. aktivitet, prosentvis hvor stor deltagelse det har vært blant alle disponible, gjennomsnitt total treningstid med mer.

Island Wellserver bør også nevnes ekstra, som hadde hele 108 deltagere som registrerte aktiviteter. Et veldig godt antall, ut fra etpotensiale på ca. 150 personer.

4 Kommentarer

Kommentarer

 • Sverre Flatebø

  Det var et bilde fra Blåmyra Open i golf, der jeg fikk låne denne for å kjøre rundt med forsyning og å ta bilder:-)

  07 oktober 2014
 • Tommy Hageland

  Liker traktoren din, Sverre!

  06 oktober 2014
 • Sverre Flatebø

  Hei Guy. Mange takk. Vi skal finne på mer kjekt fremover!

  02 oktober 2014
 • Guy Knox

  Sverre! Kjempebra tiltak.

  25 september 2014

Logg inn for å skrive en kommentar.