Nye sports-apper i Aktiv Bedrift fra 1. januar 2018

Postet av Noshin Riaz den 19. Des 2017

En mye etterspurt og etterlengtet mulighet i Aktiv Bedrift lanseres 1. januar 2018.

Fra denne dagen kan du registrere alle dine aktiviteter i Aktiv Bedrift ved bruk av disse eksterne sports-appene. Endomondo har de fleste allerede tilgang til, men nå kan dere også bruke Strava og Polar i Aktiv Bedrift.


I tillegg er det slik at Garmin kan kobles opp mot Strava, som igjen kobles til Aktiv Bedrift hvis du velger den muligheten.

Dere kan selvsagt fortsatt bruke Aktiv Bedrifts egen app også, så mulighetene til registrering er mange!

Hvordan kobler du deg opp?

Du logger deg inn på vanlig måte i Aktiv Bedrift. Du går til fanen «Min side». Der velger du under-fane «Treningsdagbok». Ute til høyre finner du de 3 logoene, og du klikker på den som du ønsker å koble deg opp mot. Du følge de instruksjoner som kommer opp etter at du har gjort ditt valg. Herfra er det bare å kjøre i gang med aktivitet.


Har du spørsmål, så ta kontakt med Support for Aktiv Bedrift i din bedrift.

Er du allerede koblet opp mot Endomondo, og ønsker en annen oppkobling?

Noen bedrifter har i en tid valgt å vært oppkoblet mot Endomondo. Hvis du i dag bruker Endomondo, men ønsker å skifte til Strava eller Polar, så må du først koble deg fra Endomondo. Da kommer alle alternativene, som vist over, opp på siden din.

Litt om aktivitetslisten i Aktiv Bedrift.

Vi har laget en ny «Aktivitetsliste» med et utvalg av de mest vanlige aktivitetene som finnes hos både Strava, Polar og Endomondo. Disse 3 leverandørene har i tillegg en god del andre aktiviteter også. De aktivitetene som ikke finnes i vår nye «Aktivitetsliste» vil bli synkronisert mot «Andre aktiviteter». Dermed vil du alltid få registrert dine aktiviteter, og du vil score de poengene som du fortjener i f.h.t. poengsystemet.

Det vil fortsatt være mulig å legge inn egne aktiviteter tilpasset hver enkelt bedrift, men disse vil da ikke være å finne i de eksterne appene.

Hva om det ikke fungerer?

Strava, Polar og Endomondo er eksterne leverandører som vi har koblet oss opp mot. Vi har dermed ikke full kontroll hvis noen av disse systemene har «nedetid». Opplever du «nedetid», så vil dette som regel bli rettet innen rimelig tid, og dine aktiviteter vil dukke opp i Aktiv Bedrift etter hvert.

Vi opplever veldig sjeldent noen problemer med dette, men det kan forekomme.

Husk at en dag uten fysisk aktivitet er en dag nesten uten mening.

Vi benytter også anledningen til å ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år:)

Lykke til med en aktiv hverdag. 


3 Kommentarer

Kommentarer

 • Sverre Flatebø

  Takk for spørsmål. Har nå registrert flere som ikke finner den, og skal etterspørre utviklerne om et svar!

  09 januar 2018
 • John Egil Meland

  Samme her, finner ikke Polar

  05 januar 2018
 • Thomas Epland

  Hei. Prøver å legge inn Polar som app på siden min. Har brukt Endomondo og koblet av denne som beskrevet over. Men da kom bare Stravia opp som alternativ til Endomondo. Er ikke Polar oppe å går enda?

  04 januar 2018

Logg inn for å skrive en kommentar.