Sydvesten - turnering for sjømannsidretten og bedr

Sydvesten - turnering for sjømannsidretten og bedr


Arrangør: Sverre Flatebø

TidHei alle venner i Sjømannsidretten.

Håper mange av dere har lyst til å være med på en turneringshelg med mye moro og bankett med fest på kvelden!Bedriftsidretten arrangerer turneringshelg den 24. oktober i Haugesund, og lag kan være med på fotball, håndball, volleyball og bowling. Mer informasjon finner du i denne linken, Bedriftsidretten.

Jeg håper du, og gjerne flere sjømannsvenner, har lyst til å være med! Vi tenkte at vi kan samle lag som heter Sjømannsidretten. Da samles vi på tvers av rederier og er med på et felles lag for sjøfolk. Det er det samme hvor i Norge dere kommer fra.

Tilbakemeldingen får vise i hvilke disipliner vi stiller lag. Alle dere som er interessert bes ta kontakt med meg (idrett@sdir.no) med hvilken idrett du vil stille på.

Sjømannsidretten dekker påmeldingsavgiften til lag. Eventuelt hotell og festen på kvelden må dekkes av den enkelte eller bedriften, samt reisen til Haugesund.

Blir dette en suksess, vil vi forsøke å fortsette å delta i bedriftsidretten og dens aktiviteter. På den måten får vi mange flere og bedre tilbud over hele landet.

Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.