Sommerkampanjen 2016

Postet av Sverre Flatebø den 23. Sep 2016

Vi hadde en god gjeng som var aktive i sommer og registrerte sine treningsresultater.

Som kjent for mange hadde vi en sommerkampanje i månedene juni, juli og august. All registrering som ble gjort i denne perioden, ble registrert med i sommerkampanjen. Til sammen 597 deltagere registrerte treningsresultater i perioden.

Det ble registrert 22 188 økter totalt, fordelt på ca. 23 800 timer. Det er mange ulike aktiviteter som registreres, og av de som innbefatter distanse (som sykkel, gå, løping, fjelltur med mer), så har dere lagt bak dere 171 456 kilometer. Det er til sammen ca. 370 løpe- gå- eller sykkelturer fra Bergen til Oslo i perioden. God tur til alle som vil gjøre dette etter dere!

Sjømannsidretten har plukket ut 5 vinnere basert på ulike kriterier. Disse kriteriene er alt fra hvor mange deltagere som har vært med, hvor mange poeng og hvor mange aktiviteter som gjennomsnittlig er utført per person, og hvor mye tid som er brukt til trening (i minutter). De automatiske poengberegningene som vises på forsiden blir ikke lagt til grunn. Disse tar kun høyde for poeng, og regner også ut fra hvor mange som står registrert av antall mannskap. Da det er en del feilregistreringer på antall i mannskapet, er dermed ikke denne alltid oppdatert. Vurderinger rundt utvikling fra tidligere og andre forhold kan også spille inn.

Ut fra de 5 vinnerne, har det nå i to år vært vanlig at vi trekker ut et av disse til å komme til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund, hvor de mottar sin pokal av Sjøfartsdirektør Olav Akselsen og ansvarlig for Sjømannsidretten, Sverre Flatebø.

Vinnerne er:

  • Boknafjord: Fjord1
  • Far Solitaire skift A: Farstad
  • Nao Storm skift 1: Remøy shipping AS
  • Stril Orion skift B: Simon Møkster shipping AS
  • Volantis: Volstad Maritime AS

Ut fra disse, ble Boknafjord fra Fjord1 kåret til «vinneren av vinnerne», og dermed invitert til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund i slutten av september. Vi gratulerer!

Alle vinnerne var verdige vinnere, der det tydelig er en god del om bord som holder seg i aktivitet og som også motiverer andre til å holde seg i gang.

Vi oppfordrer alle sammen til å fortsette med å trene både mens de er på jobb, men selvsagt også på fritiden. En god og aktiv livsstil er løsningen på mange utfordringer.

Synes du det er tungt å komme i gang? Ta gjerne kontakt med oss i Sjømannsidretten. Kanskje vi gjennom e-post eller aller helst en samtale kan komme med innspill til hvordan en kan komme opp av godstolen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.