Kom deg i gang før jul. Vinn premier også!

Postet av Sverre Flatebø den 26. Okt 2015

Vi tar vare på hverandre!

Takk til alle dere som holder motivasjonen oppe og koser dere med deilig fysisk aktivitet. Det er godt å fokusere på trivselsfremmende tiltak som trening når noen deler av den maritime næringen er inne i krevende omstillinger. Desto viktigere er det å holde fokus på den enkelte ansatte; på trivsel og helse. Det er dermed viktigere enn noen gang å motivere hverandre til trening og aktivitet, også fra rederiene sin side. Vi hjelper som kjent gjerne ditt rederi ytterligere for å skreddersy opplegg rundt interne kampanjer og stimulering til fysisk aktivitet hos dere.

Julekampanjen 2015

Vi starter opp en ny kampanje den 1. november. Her er det ingen grunn til ikke å henge seg med fra starten av. Alle starter med blanke ark, altså 0 poeng, i "Julekampanjen 2015". Det eneste som kreves for å få lodd og være med i trekningen om premier er at en i løpet av hele perioden fra 1. november til og med 20 desember registrerer minst 10 aktiviteter. Ønsker du flere lodd vil du få 2 stk lodd ved registrering av minimum 20 aktiviteter og 3 lodd ved 30 aktiviteter. Uansett, her er det muligheter for alle å vinne.

Premiene blir en flott ryggsekk fra Sjømannsidretten, termos og termokopper fra Sjømannsidretten, samt også hettegenser og 2 stk t-skjorter med fin preget logo fra Sjømannsidretten på. Vi rekker muligens ikke å få premiene frem til julaften, men lover deg disse levert som en motiverende "etterjulegave."4 Kommentarer

Kommentarer

 • Sverre Flatebø

  Takk for oppmuntrende kommentar Britt:-)

  03 november 2015
 • Britt Banaszkiewicz

  Heilt enig med Aksel , sykemelding kunne vært mindre . Så kjør på folkens , hvert skritt er en gevinst for deg sjøl ! 😊👍

  02 november 2015
 • Sverre Flatebø

  Gode poeng Aksel. Kjekt å ha deg med! :-)

  02 november 2015
 • Aksel Gangsøy

  Hei på dere.Julkampanjen vil jeg vere med på.viktig å holde oss i form.del sykmelding i rederiene .tror vi kan få sykmelding ned.Ha en fin helg.

  31 oktober 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.