Vinnere sommerkampanjen 2015

Postet av Sverre Flatebø den 18. Sep 2015
Vinnere sommerkampanjen 2015


Vi har gjennomført kampanjen på samme måte som i fjor, der registreringer for perioden juni, juli og august er tellende. Det er fortsatt forskjell i hvilket gjennomsnitt en klarer på en stor båt kontra en liten. Poengreglene våre er slik at gjennomsnitt skal deles på samtlige i mannskapet, ikke bare på de som registrerer. I praksis vil dette gjøre at jo større besetning båten har, jo vanskeligere vil det være å få med alle og å få et høyt snitt. Samtidig skal de som mobiliserer og står på få betaling for dette.

Vi har hentet ut statistikk og resultater innen flere områder. Både gjennomsnitt poeng, gjennomsnitt antall aktiviteter, tid pr. aktivitet, prosentvis hvor stor deltagelse det har vært blant alle disponible, gjennomsnitt total treningstid med mer. Når det gjelder oversikten fra web-portalen underveis, så kan denne vise litt annerledes rangering. Det er da den kun tar utgangspunkt i gjennomsnittlig poeng, og ikke andre parameter. I tillegg er det noen lag som ligger inne i systemet med feil antall i mannskapet, og poengsummen kan endres når vi legger inn korrekt antall.

I fjor trakk vi ut en vinner blant de 5 beste lagene i sommerkampanjen. I år ser vi at det er mange gode lag, og at vi ønsker å trekke frem 6 lag. I tilfeldig rekkefølge er de 6 beste lagene:

Stril Poseidon skift A

Baut

Far Solitaire Skift A

Ajax

Far Star Skift B

Bebe

For de som har god hukommelse kan en se at to av disse lagene også var blant de beste lagene i fjor også. Det var Ajax fra Østensjø og Bebe fra Bukser og Berging. Det er flott med stabil og god trening. Her ser jeg for meg høy trivsel og glade kolleger om bord. Vi ser også for oss enda mer intern kamp mellom Bebe og Baut, som begge er fra rederiet Bukser og Berging.

Videre var det to stk Havila-båter som lå tett bak disse, og de lå også tett internt. Det var Havila Foresight (Skift 2) og Havila Charisma (Skift 1). Begge disse var nær å bli på topp 6 i sommerkampanjen og med i trekningen om å bli invitert med på Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund. I tillegg må det også nevnes en ferge fra Fjord1, nemlig Boknafjord. Der deltok hele 20 personer. Disse hadde helt klart det høyeste snittet blant de som har besetninger på over 20 personer, og vil ved fortsatt god innsats ha stor mulighet til å hevde seg i neste års sommerkampanje og dermed mulig besøk i Haugesund under Sjøsikkerhetskonferansen.

Likevel, årets vinner ble blant de nevnte fartøyene trukket ut til å være Far Solitaire Skift A

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.