Registrering i Sjømannsidretten med Endomondo

Postet av Sverre Flatebø den 10. Apr 2015

Stor endring, og enda lettere å registrere aktivitet til Sjømannsidretten.

Det er nå gjort en oppdatering, slik at alle brukere av vår web-portal nå kan synkronisere alle aktivitetene sine fra Endomondo. Det gjelder registreringer både på nettsiden og via app`en til Endomondo.

Det eneste du som bruker trenger å gjøre, dersom du ønsker denne muligheten, er å registrere deg hos Endomondo (gratis). Når du har brukerprofil her, og registrerer aktiviteter, så er det lagt til rette for å synkronisere disse med et tastetrykk i web-portalen.

Tastetrykket gjøres inne i "min treningsdagbok". Nede til venstre i treningsdagboken vil du se et endomondo-symbol, med muligheten "synkroniser".

Når du har synkronisert er det bare å oppdatere siden, så vil de nye aktivitetene være lastet inn til Sjømannsidretten.

6 Kommentarer

Kommentarer

 • Roy Nedregaard

  Ok

  06 mars 2018
 • Sverre Flatebø

  Hei Roy. Takk for henvendelsen, og for masse god registrering i Sjømannsidretten. Da vi etablerte elektronisk registrering måtte vi gjøre flere valg. Blant annet var det veldig mange som i begynnelsen testet løsningen, så vi fant raskt ut vi ikke hadde kapasitet til å sende ut premier til samtlige som ble med i Sjømannsidretten. Når vi da vurderte hvordan vi videre skulle motivere flest mulig til å være med i Sjømannsidretten og registrere resultater, fant vi ut at vi måtte ha flere kampanjer og konkurranser gjennom året for å motivere til å være med. Vi bestemte oss dermed for å bruke de begrensede midlene vi har til rådighet til heller å bruke på premiering til deltagere som har vært med oss i de ulike kampanjene. Dermed sluttet vi å kjøpe inn premier til de som har "runde år". Når jeg nå sjekket tror jeg faktisk du har hele 16 års deltagelse! Imponerende! Jeg har lagt inn alle disse gangene og gitt deg elektroniske merker i din profil. Dermed har vi på et senere tidspunkt anledning til å ta ut en oversikt over de som har mange merker og eventuelt gi en påskjønnelse om det skulle bli aktuelt:-) Stå på videre med masse deilig trening! Sverre

  06 mars 2018
 • Roy Nedregaard

  Fikk en "påskjønnelse" etter 5 års og 10 års deltakelse. Har nå 15 år. Er det ingen ting da? :-)

  06 mars 2018
 • Sverre Flatebø

  Petter; både Apple (iPhone) og Android-telefoner har app til Endomondo, + en kan registrere på web-siden deres. Svein-Aage; Når du er pålogget i profilen din, trykker du først "Min side" og så "Treningsdagbok". Når du ruller litt ned i din treningsdagbok, skal du finne symbolet fra Endomondo helt til venstre. Ring meg gjerne om det er noe som ikke er i orden, så finner vi ut av det!

  13 april 2015
 • Svein-Aage Vadset

  Jeg har hatt Edmondo i ett par år, men hvor dette Edmondo symbolet er/ skal være hen finner ikke jeg ut. Dere mener på nettsiden til sdir, ikke sant?

  13 april 2015
 • Petter Røste

  Hei! Er det IPhone du referer til her?

  11 april 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.