Nordsjøcupen 2024

Postet av Sverre Flatebø den 22. Mai 2024

Det er lang tradisjon for Sjøfartsdirektoratet å arrangere Nordsjøcupen i Danmark. Det er en fotballturnering som krydres med noen andre aktiviteter i tillegg, selv om det aller viktigste er det sosiale fellesskapet som en får. De fleste er sosiale både innenfor eget lag og på tvers av både lag og rederier.

I 2023 ble plassene fylt opp og flere lag ble stående på venteliste uten å få reise. Vi har fått oss noen ekstra plasser i år, og håper alle som ønsker det kommer seg med. Det er likevel den første til mølla som gjelder…

Reisen starter i Bergen onsdag formiddag 28. august, via Stavanger, og vi er i Hirtshals hele dagen torsdag 29. august. Avreise kveld torsdag, og tilbake i Bergen (via Stavanger) fredag formiddag 30. august.


Vi spiller 7`er fotball. Det vil si 6 utespillere og 1 keeper. Det har ofte vist seg å være en fordel med minst et par innbyttere for slitne ben...


Send en e-post til idrett@sdir.no for å melde dere på. I første omgang trenger vi å vite lagsnavn, rederi og kontaktperson (e-post og tlf.nr).

Invitasjon Nordsjøcupen 2024.pdf

Nordsjøcup Fjordline 2024.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.