Sjøtrimkonkurransen 2022 er klar!

Postet av Sverre Flatebø den 4. Jan 2022

Masse aktivitet i 2021. Vi ønsker minst like mye i 2022! Er du klar?

I så tilfelle er det bare å henge seg med, knytte skoene og på med t-skjorta. Når først treningstøyet er kommet på klarer en stort sett å få gjennomført en økt:-)

Og når økten er gjort er det bare å nyte. Og laste opp resultatet i Sjømannsidretten! Det gjøres lettest ved bruk av Strava, som er den ledende treningsappen i verden. Og den er gratis og kan synkroniserer med Sjømannsidretten.  

Alternativt bruker du vår egen app som heter "Aktiv Sjømann", eller rett og slett registrerer rett inn i din egen treningsdagbok i web-portalen.


5 Kommentarer

Kommentarer

 • Tommy Hageland

  Hei Sverre! Tidligere kunne jeg korrigere innføring av økta mi hvis gjorde noe feil. Eks: 10/6 svømte jeg 35 km på en time og førti min på veien til Søre Herefoss. Selvsagt syklet jeg. Har vel ikke noen stor betydning, men ser litt dumt ut. Gode nyheter: Globusgutta Rides Again!! Fant fram ei steingammel sykkeltrøye med globusen påtrykt og kjørte Birkenesrunden (lokalt turritt på 92 km), Tas jo ikke tider i trimklassen, men var i mål før arrangøren var reist hjem. Det var dagens selv-skryt. Ha en fortsatt fin sommer! Mvh Tommy H

  12 juni 2022
 • Sverre Flatebø

  Takk for at du meldte fra Bjørnar! :-)

  10 januar 2022
 • Bjørnar Sulen Naustvik

  Det ser jo riktig så bra ut :-)

  06 januar 2022
 • Joakim Lund Rangel

  Har endret kampanjeperioden til 1 januar nå. Og da blir målsetningen også et snitt på 1poeng per dag :)

  06 januar 2022
 • Bjørnar Sulen Naustvik

  Fungerer fortsatt ikke hos meg... Under målsetning står det 1,01 poeng?

  06 januar 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.