En gave til deg - ferdige treningsprogrammer

Postet av Sverre Flatebø den 10. Jul 2020

En gave til deg

Å planlegge og å komme i gang er ofte det vanskeligste for mange av oss. Det gjelder for eksempel både trening og middagsmat. Når en først har bestemt seg for hva en skal ha til middag, og sørget for å ha de rette ingrediensene i hus, er det ikke så vanskelig å få laget selve retten.

Og på samme måte; hva skal jeg trene? Hvor skal jeg trene? Og når skal jeg trene? Det er her gaven fra Sjømannsidretten kommer deg til gode! Vi hjelper deg med dette slik at du omtrent fullstendig slipper å planlegge og tenke. Vi har laget ferdig treningsprogrammer til deg, som passer å gjøre hvor som helst! På treningsrom, på lugar, i skogen eller på terrassen. Og dermed også når som helst.

To ulike muligheter

Hele treningsprogram

For det første har vi pr. i dag laget til 9 fullstendige treningsprogram som er gjennomtenkte og varierte og svært effektive. De stimulerer både styrke og kondisjon, og vil kunne være gjort på 20-30 minutt. Du kan velge å gjøre både gjøre kortere eller lengre økter, men vi lover at den nevnte halvtimen i hvert fall vil være mer enn nok om en gjør dette etter våre anbefalinger.

De 9 programmene kan du se på Sjøfartsdirektoratet sin vimeo-konto her: Workout of the Day

Skulle du kun være superfornøyd med halvparten av programmene er det likevel mer enn nok variasjon i disse i mange måneder fremover. Plukk ut de du liker best, og kjør disse jevnlig fremover.

En øvelsesbank med mange øvelser

Den andre muligheten er at du vil gjøre flere tilpasninger selv. Da har vi laget til en øvelsesbank med omtrent 80 øvelser, der vi viser og forklarer gjennomføringen av øvelsen. Disse øvelsene finner du ved å følge denne lenken; Øvelsesbank Sjømannsidretten

På denne måten får du både tips og innspill til øvelser du kan tenkte deg å ha inn i et styrkeprogram (som også omfatter utholdende styrke), og du kan lage variasjoner og varianter av treningsprogrammer akkurat som du selv ønsker. Og du kan selvsagt legge til øvelser om du har egne favoritter eller øvelser vi ikke har tatt med.

Begrensninger

Det er i praksis ikke mange begrensninger. Alle øvelsene pr nå kan gjøres uten utstyr eller med utstyr som en stort sett har liggende (f.eks. en vannkanne i stedet for en vekthantel). Likevel, grunnet covid-19 situasjonen har vi ikke hatt tilgang til et treningsrom med utstyr og for eksempel en stang som en kan henge i (som kan brukes til mange øvelser).

Dette satser vi på å utvide med utover høsten når vi forhåpentligvis får bedre tilgang til vante, og mer typiske treningsfasiliteter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.