Sommerkampanjen 2020

Postet av Sverre Flatebø den 2. Jun 2020

Sommerkampanjen 2020

Vi er i gang! Nå er det aktivitet i juni, juli og august som gjelder.

Som nevnt i sist nyhetsbrev; Whats`s in it for me? Hvorfor skal jeg gidde å være med på det de kaller sommerkampanjen? Får jeg penger eller noe verdifullt? Får jeg anerkjennelse eller andre fordeler?

Ja! Kort kan vi oppsummere med at denne kampanjen får du igjen for å være med på! Du får anerkjennelse, i hvert fall av oss!

Og din deltagelse kan glede og motivere andre til også å være med! Du hjelper dermed andre mennesker til å oppleve gledene og fordelene ved å ha en mer aktiv hverdag over tid! Å glede og å hjelpe andre er en fordel!

For deg som er mindre aktiv i dag, kan dette være det sparket bak du trenger for rett og slett få en mer aktiv livsstil som du kan ta med deg videre i livet.

Videre motiverer du oss i Sjømannsidretten og Velferden i Sjøfartsdirektoratet til å fortsette å legge til rette for aktive dager gjennom kampanjer og lignende. Veldig snart legger vi ut flere treningsvideoer til deg, hvor du blir vist øvelser som er satt sammen i ferdige program. Treningene er intensive og ferdige i løpet av 30 minutt. De kan være harde, men en kan også lett gradere de til det nivået en selv er på akkurat nå.


Til sist kan dere vinne flere premier. Dette betyr sikkert aller minst når vi snakker om indre motivasjon! Men kjekt å ta med seg likevel😊

Uansett, kampanjen går gjennom sommermånedene juni, juli og august.

Premier:

I sommerkampanjen er det det både individuelle og lagspremier.

Lagspremie:

De 5 mest aktive fartøyene får en stor pokal og diplom for å markere den innsatsen de har gjort for høy trivsel og et sunt legeme hos mannskapet. Vi ser at det omtrent uten unntak er veldig godt miljø i grupper hvor mange er aktive og trener, både om de trener individuelt eller sammen med andre.

Vi håper å invitere noen fra vinnerfartøyet til å komme til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund i september for å motta premien under festmiddagen der.

Individuell premie.

Vi trekker ut gavekort fra XXL til 3 personer. Et på kr 1000,- og to på kr 500,- I tillegg trekker vi ut 3 personer som vinner flere av våre populære headovers fra Sjømannsidretten av høy kvalitet. De får et tilstrekkelig antall slik at de kan dele disse ut som premier til alle som er aktive med Sjømannsidretten om bord.

Mer praktisk info

All aktivitet som du registrerer i Sjømannsidretten, enten via vår egen app, via apper som Strava/Endomondo/Polar/Garmin connect, eller via vår hjemmeside, gjelder som registreringer i Sommerkampanjen. Det gjelder for månedene juni, juli og august.

OBS! Vi ber deg også om å registrere én spesiell aktivitet, én gang. Det er aktiviteten «Delta i pågående kampanje». På denne måten vet vi at du er en dedikert deltager, og det er kun blant de som registrerer denne aktiviteten vi trekker ut vinnere av premiene!

Bruker du Garmin connect, står det en beskrivelse oppe til høyre på hjemmesiden til Sjømannsidretten hvordan du automatisk synkroniserer dine data derfra og inn til Sjømannsidretten. For Strava og Endomondo er det kun til å krysse av for automatisk synkronisering fra disse inne i treningsdagboken din i Sjømannsidretten.

Om du mangler påloggingsinformasjon eller passord kan du sende en henvendelse til idrett@sdir.no. Det kan du også gjøre om du har andre tips eller innspill.

Håper nettopp DU er med og motiverer mange andre ved din deltagelse!

 

Årets Velferdsskip

Viser også til sist nyhetsbrev der vi informerte om nyheten «Kåring av Årets velferdsskip». Ditt skip kan vinne denne nomineringen! Men det krever at du tar deg et minutt eller to og nominerer skipet inn til oss:-)

I 2020 har Sjøfartsdirektoratet etablert en ny pris vi ønsker å gi ut årlig; «Årets velferdsskip». Er du stolt over arbeids- og fritidsmiljøet ditt om bord? Gjør ditt fartøy og rederi en ekstrainnsats for velferden om bord som fortjener anerkjennelse, og som andre bør høre om?

Det skal være en høyt aktet pris for de fartøyene og rederiene som gjør en god innsats for at mannskapet skal ha det best mulig. Håper du har lyst til å nominere ditt skip! Mer informasjon finner du på https://www.sdir.no/aktuelt/nyheter/vi-karer-arets-velferdsskip/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.