Vinner, invitasjon og mulighet for nominasjon!

Postet av Sverre Flatebø den 22. Mai 2020

I dag presenteres vinner i Dugnadskampanjen, og vi argumenterer for å få deg med på å være aktiv gjennom sommeren i tillegg til å invitere deg til å nominere eget fartøy (egne fartøy) til å bli årets velferdsskip.


Dugnadskampanjen

Takk til alle dere som deltok i dugnaden med å opprettholde gode hverdagsrutiner og treningsrutiner i den spesielle tiden vi har vært, og fortsatt er inne i.

Flere har også registrert 10 aktiviteter eller mer i perioden 17. april til 17. mai, samtidig som de viste interesse for å kunne vinne premie ved at de registrerte aktiviteten «Delta i pågående kampanje» én gang i løpet av samme periode. Vi har trukket ut gavekortet vårt fra disse, og vil gratulere

Linda Marie Vik i Island Offshore Management AS

med et gavekort på kr 500,- fra XXL. Håper likevel den beste premien er at du har holdt treningsgleden oppe mens verden er i en unntakstilstand. Det gjelder både våre maritime venner og svært mange andre.


Sommerkampanjen

Whats`s in it for me? Hvorfor skal jeg gidde å være med på dette?

Slik mener mange at mennesker tenker når vi vurderer hva vi skal gjøre. Får jeg penger eller noe verdifullt? Får jeg annerkjennelse eller andre fordeler?

Det vi kort kan oppsummere med; denne kampanjen får du igjen for å være med på!

Det viktigste; din deltagelse kan glede og motivere andre til også å være med! Du hjelper dermed andre mennesker til å oppleve gledene og fordelene ved å ha en mer aktiv hverdag over tid! Dette er spesielt viktig for deg som allerede er aktiv og ser de store gledene og fordelene ved å være aktiv.

For deg som er mindre aktiv i dag, kan dette være det sparket bak du trenger for rett og slett få en mer aktiv livsstil som du kan ta med deg videre i livet.

Videre motiverer du oss i Sjømannsidretten og Velferden i Sjøfartsdirektoratet til å fortsette å legge til rette for aktive dager gjennom kampanjer og lignende.

Til sist kan dere vinne flere premier. Dette betyr sikkert aller minst når vi snakker om indre motivasjon! Men kjekt å ta med seg likevel😊

Uansett, kampanjen går gjennom sommermånedene juni, juli og august.


Premier:

I sommerkampanjen er det det både individuelle og lagspremier.

Lagspremie:

De 5 mest aktive fartøyene får en stor pokal og diplom for å markere den innsatsen de har gjort for høy trivsel og et sunt legeme hos mannskapet. Vi ser at det omtrent uten unntak er veldig godt miljø i grupper hvor mange er aktive og trener, både om de trener individuelt eller sammen med andre.

Vi håper å invitere noen fra vinnerfartøyet til å komme til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund i september for å motta premien under festmiddagen der.

Individuell premie.

Vi trekker ut gavekort fra XXL til 3 personer. Et på kr 1000,- og to på kr 500,- I tillegg trekker vi ut 3 personer som vinner flere av våre populære headovers fra Sjømannsidretten av høy kvalitet. De får et tilstrekkelig antall slik at de kan dele disse ut som premier til alle som er aktive med Sjømannsidretten om bord.


Mer praktisk info

Det vil du få rundt når kampanjen starter den 1. juni. I korte trekk er det å registrere aktiviteter hos Sjømannsidretten enten via vår egen app, via apper som Strava/Endomondo/Polar/Garmin connect, eller via vår hjemmeside.

Håper nettopp DU er med og motiverer mange andre ved din deltagelse!

 

Årets Velferdsskip

Viser til sist nyhetsbrev der vi informerte om nyheten «Kåring av Årets velferdsskip»

I 2020 har Sjøfartsdirektoratet etablert en ny pris vi ønsker å gi ut årlig; «Årets velferdsskip». Er du stolt over arbeids- og fritidsmiljøet ditt om bord? Gjør ditt fartøy og rederi en ekstrainnsats for velferden om bord som fortjener anerkjennelse, og som andre bør høre om?

Det skal være en høyt aktet pris for de fartøyene og rederiene som gjør en god innsats for at mannskapet skal ha det best mulig. Håper du har lyst til å nominere ditt skip! Mer informasjon finner du på https://www.sdir.no/aktuelt/nyheter/vi-karer-arets-velferdsskip/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.