Julestria 2019

Postet av Sverre Flatebø den 3. Des 2019

Julestria.

Eller Julestriden. Vi tenkte at årets kampanje i desember kan passe til å hete begge deler. Vi vil nemlig utfordre deg til noe vanskelig. Selv om noen også kommer til å mene det er enkelt.

Vi utfordrer deg til å registrere aktivitet hos Sjømannsidretten 14 dager i strekk! Og da de siste 14 dagene før julaften. Midt i julestria! Julestriden står dermed i Julestria! Klarer du å gjøre en aktivitet pr. dag, eller ser du for deg at du må spille inn «jeg har ikke tid»-kortet?

Kampanjen går fra 10. desember til og med 23. desember.


Ikke nødvendigvis en konkurranse

Julestriden er dermed ikke en strid der du er nødt til å være best. Striden er at du klarer å gjøre noe trening og aktivitet hver dag i julestria. Altså de siste 14 dagene før jul, der vi gir oss den 23. desember, på lille julaften.

Du konkurrerer altså med deg selv for å ha gode og aktive rutiner som du klarer å presse inn. All trening teller med!


Bare gjør det!

Ikke vurder om dette hørtes kjekt ut eller ei. Bare bli med! For hovedhensikten med å være med er egentlig alt som skjer etter kampanjen. For det første er det selvsagt en god opplading til juledagene. Enda mer viktig er det likevel å venne seg til gode rutiner. Gode og effektive rutiner i hverdagen din legger et godt grunnlag slik at du kan fortsette med å være aktiv hele året etter jul og nyttår også.

Det heter seg vel at det er viktigere det som skjer mellom nyttår og jul enn det som skjer mellom jul og nyttår!

 

Premiering

Vi har 3 stk gavekort á kr 500,- fra XXl som vi vil sende ut til heldige vinnere. I tillegg vil vi trekke ut hele 5 vinnere og sende dere våre ekslusive headovere (hals, med eget felt med deilig og varm fleece) fra Sjømannsidretten. Ikke nok med at vi sender til vinner, vi sender samtidig mange nok slik at vinneren kan være julenisse og dele ut til alle andre aktive på laget/fartøyet. Her er det altså god mulighet også til å være snill med gode kolleger, men da må du være med. Og registrere én gang at du vil "Delta i pågående kampanje".

 

Registrering

Som tidligere kampanjer gjør vi det slik at du «melder deg på» for å være med i trekning av premier. Det vil si at du én gang mellom 10 – 23. desember må registrere aktiviteten «Delta i pågående kampanje». Dette gjøres for å sikre oss at det blir en oppriktig engasjert vinner. Og ikke bare en som ikke engang hadde fått med seg at det går en spesialkampanje de ukene!

Ellers gjelder registreringene som ellers. En kan via sin profil registrere i sin egen treningsdagbok. En kan også bruke vår egen gratisapp «aktiv sjømann». Videre kan sjømannsidretten synkronisere med flere av de mest vanlige, kjente treningsappene slik som Strava, Endomondo, Polar Flow og Garmin Connect. Ta kontakt på idrett@sdir.no om du har noen spørsmål til dette.


Lyst på eget, tilpasset opplegg?

Om noen av dere har anledning og lyst, er det også en god mulighet til å bruke denne kampanjen til å gjøre noe internt på ditt fartøy eller ditt rederi. Hva med å bruke kampanjen til også å dra i gang noe enten på et fartøy eller i et helt rederi? Vi kan tilpasse mange ting, både om vi skal ha hele perioden eller flere kortere perioder, eller om vi skal velge ut noen enkelte aktivitetstyper (som f.eks enten å gå, å ro, og gå trapper, registrere skritt eller hva som helst).

Ta kontakt på idrett@sdir.no, så legger vi en plan hvor vi orienterer dere fortløpende over utvikling i perioden. Dere kan også få flere resultater oversendt enn det som er de mest vanlige. Se forøvrig også nettsiden til Sjømannsidretten.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.