Her er noen forslag til deg for å bidra med positiv entusiasme

Postet av Sverre Flatebø den 25. Okt 2019

Flere forslag til positive utfordringer for deg følger her:

Det er i alles interesse at du har det godt og trives. Og det er til alles gode om du i tillegg bidrar til at andre også har det godt og trives!


Nordsjøcupen 2020

Hva om dere klinket til, fikk med en gjeng fra fartøyet eller en herlig blanding fra hele rederiet og reiste på en sosial tur til Hirtshals i mai neste år? Det er få tiltak som er rimeligere, triveligere og enklere når det gjelder lagbygging og å gjøre noe sammen enn dette.

Invitasjon og mer info ligger på nettsiden til Sjømannsidretten. Vi reiser fra Bergen på formiddagen onsdag 13. mai og er tilbake på formiddagen fredag 15. mai. Altså i god tid til å stryke skjorter til 17. mai.

Tilbakemeldinger fra tidligere år er at dette er veldig kjekt!

 

Skrive et «blogg-innlegg» til oss

Dette kan være en kul utfordring til deg? Vi planlegger ikke å starte en aktiv blogg eller noe, derfor skrives blogg i anførselstegn. Det vi mener er at vi svært gjerne kunne tenke oss historier fra deres trenings- og aktivitetshverdag om bord. Kunne du tenke deg å bidra til at vi andre kan få lese, lære og kanskje le litt av hva dere gjør?

Er det noen som har historier om hvordan noen løser tidsklemma og klarer å trene selv om det er travelt? Som klarer å være kreative når det gjelder treningsøvelser og aktiviteter i trange kår? Eller gode kår? Som gjør noe felles når de er i land, som for eksempel en fjelltur? Og som kan skrive et reisebrev med bilder fra dette? Send i så tilfelle en e-post til oss på idrett@sdir.no.

Det hadde nok vært kjekt for mange av oss andre å lese. Og det kunne kanskje også vært oppløftende for dine kolleger å få lese om og se seg selv … :-)

Øverst på nettsiden til Sjømannsidretten akkurat nå står en slik sak fra forskningsfartøyet Kristine Bonnevie, som var et av flere svært aktive fartøy under vår sommerkampanje 2019.


Finn motivasjon, info og kunnskap

På siden til Sjømannsidretten ligger det foreløpig 7 interessante nyhetsbrev med forslag og kunnskap for hvordan å være aktiv og trene korrekt og andre tips og råd. Disse har vi fått låne fra ISWAN (International Seafarers' Welfare and Assistance Network) og fra deres konsept Training on board. Vi vil supplere i denne listen jevnlig, omtrent en gang i måneden en stund fremover.

Her er kunnskap og tips som du gjerne kan spre, og eventuelt «briefe» med overfor dine kolleger.

Og hva med for eksempel å teste ut det som står på bildet? En Aktivitetsbingo. Kan gjøres hvor som helst og når som helst. Det er hentet en nettside fra Dansk firmaidræts forbund (Danskenes svar på det Norske Bedriftsidrettsforbundet).

Lykke til med masse deilig trening og aktivitet.

Bruk gjerne denne plansjen med å prøve ut en aktivitetsbingo blant dine kolleger. Den er på dansk, men det skulle vel være ok. Og send oss gjerne bilder og erfaringer:-)

 

Lyst på eget, tilpasset opplegg?

Om noen av dere har anledning og lyst, er det også en god mulighet til å bruke denne kampanjen til å gjøre noe internt på ditt fartøy eller ditt rederi. Hva med å bruke kampanjen til også å dra i gang noe enten på et fartøy eller i et helt rederi? Vi kan tilpasse mange ting, både om vi skal ha hele perioden eller flere kortere perioder, eller om vi skal velge ut noen enkelte aktivitetstyper (som f.eks enten å gå, å ro, og gå trapper, registrere skritt eller hva som helst).

 

Ta kontakt på idrett@sdir.no, så legger vi en plan hvor vi orienterer dere fortløpende over utvikling i perioden. Dere kan også få flere resultater oversendt enn det som er de mest vanlige. Se forøvrig også nettsiden til Sjømannsidretten

 

Registrering 

Det er mange forskjellige måter å registrere resultater inn til Sjømannsidretten. En kan via sin profil registrere i sin egen treningsdagbok. En kan også bruke vår egen gratisapp «aktiv sjømann». Videre kan sjømannsidretten synkronisere med flere av de mest vanlige, kjente treningsappene slik som Strava, Endomondo, Polar Flow og Garmin Connect. Ta kontakt på idrett@sdir.no om du har noen spørsmål til dette.

Pdf aktivitetsbingo


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.