Nesten som et blogg-innlegg fra en aktiv gjeng

Postet av Sverre Flatebø den 14. Okt 2019

Nei, ikke helt som en blogg. Det var vel heller vi i Sjømannsidretten som utfordret med spørsmål om det var mulig å få noen bilder og kanskje en historie fra noen av de mest aktive fartøyene denne sommeren.

Skipsfører Tom Ole Drange på FF Kristina Bonnevie tok utfordringen på strak arm. Han tok med seg både pokal og diplom opp til Tromsø fra Os i Hordaland. Hvor premien ble presentert i forbindelse med en debrief etter en brannøvelse om bord.

Vi ser gjengen som bidro til treningsresultatene foran fartøyet med innrammet diplom og pokal. 


Pokalen på siden, med plass til flereDrange forklarte også at de hadde klargjort for å vinne flere premier om bord, og dermed hadde han besluttet at pokalen skulle monteres fast helt i hjørnet på benken i dagrommet slik at det ble plass til flere i rekken bortover!

I trimrommet ser vi matros William Robertsen som var vikar pådenne turen, samt trålbas Kjartan Magnussen på sykkelen.


Tom Ole skrev at de av og til har sosialt samvær ved å gå en tur sammen når de ligger ved kai. Det er gjerne å gå tur til en topp, enten det er i Bergen eller andre steder. På sist tur hadde de gått sherpastien i Tromsø, noe som de på det varmeste anbefalte andre også å gjøre om været er bra.


Vi fikk også bilde fra arbeid på dekk, noe som for oss også illustrerer at det er viktig for mannskapet å holde seg i form. Det er ofte mye håndmakt for å komme til å ordne det som skal ordnes på en trål, og selv om det er nok av løfteutstyr om bord er det viktig å ha litt å gå på av krefter.


På dette bildet ser vi at det blir montert ekstra kuler i trålen. Vi ser nettmann Jan-Terje Normann, matros Sindre Jacobsen og matros Harald Vedå.

 

Sjømannsidretten takker for både bilder og hyggelig tekst, og benytter muligheten til å utfordre andre fartøy til også å sende inn en historie og noen bilder fra deres aktive hverdag.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.