Resultater og premiedryss fra sommerkampanjen 2019

Postet av Sverre Flatebø den 24. Sep 2019

Resultater og premiedryss fra sommerkampanjen 2019

 

Hei dere.

 

Vi hadde som sikkert kjent en sommerkampanje gående i månedene juni, juli og august. Nå i ettertid har vi trukket noen premier blant de som har registrert aktiviteten «Delta i pågående kampanje», og i tillegg har vært litt aktive i løpet av sommeren.

 

Individuelt

I løpet av de nevnte månedene var det 88 personer som registrerte at de ønsket å være med på kampanjen. Til sammenligning var det 567 personer som registrerte resultat hos Sjømannsidretten i samme periode. Det vil si at det sikkert er mange som enten ikke bryr seg om premier, de har ikke fått med seg at det er premiering og en kampanje på gang, eller så er det en del som fortsetter å registrere automatisk inn da de en gang satte sin Strava eller Endomondo til automatisk å synkronisere med Sjømannsidretten. Og så vet de ikke at de er med… Uansett, det positive er at det er ganske mye større sjanse til å vinne for alle dere som er med:)

 

De som vant gavekort på XXL à kr 1000,- var Lars Marius Hovland Hollund på Edda Sun skift 1, i Østensjø rederi, samt Nico Figuracion på Stril Mar, skift B, Simon Møkster shipping AS. Videre har vi trukket ut tre vinnere av vår «headover» av høy kvalitet. Og det er ikke bare én headover. De skal få til alle de som er aktive i laget deres, så vi sender en e-post med forespørsmål om hvor mange de da trenger. Dette er Vegard Larsen Frøyen og Egil Kirkeslett i Fjord1, Nikolai Kayser Djupevåg i Østensjø samt Janne Gårdsvoll Vatne i Island Offshore Management AS.

 

Oppsummert:

- Lars Marius Hovland Hollund; Østensjø Rederi As - XXL gavekort på kr 1000,-
 - Nico Figuracion; Simon Møkster Shipping As - XXL gavekort på kr 1000,-

- Egil Kirkeslett; Fjord1 ASA - Headover
- Janne Gårdsvoll Vatne; Island Offshore Management As - Headover
- Nikolai Kayser Djupevåg Østensjø Rederi As - Headover
 - Vegard Larsen Frøyen Fjord1 ASA - Headover

 

Lagkonkurranse

I tillegg ser vi om det er noen lag som har utmerket seg i løpet av sommerkampanjen. Det er en gang slik at lag er av svært forskjellig størrelse, og det er klart at det er vanskeligere å få 20 personer på et fartøy til å delta versus 4-5. Vi har prøvd å ta hensyn til dette i en viss grad ved at de minste lagene blir «straffet» med at vi deler totalsummen deres med et høyere antall enn de som er på laget. Det vil si at gjennomsnittet blir noe lavere. I praksis deler vi den totale poengsummen på minimum 5 personer, uavhengig om laget kun består av 2 – 3 personer.

 

Det var flere lag som var aktive i sommer. Vi har hatt tradisjon for å trekke frem og premiere de 5 beste hver sommer. Spesielt kan vi trekke frem rederiet Østensjø som kjørte en intern kampanje parallelt med vår sommerkampanje. Da ble det noen flere som hev seg med og registrerte aktivitet i sommer. Det førte til at Østensjø ikke hadde mindre enn to fartøy av topp fem. Videre har vi et fartøy som har blitt en veldig flott gjenganger i våre kampanjer, og det er Far Solitaire fra Solstad Offshore ASA. De har flere både pokaler og diplomer fra Sjømannsidretten, og vil få enda en i år.

 

Det er også kjekt å ha med oss Havforskningsinstituttet og fartøyet Kristine Bonnevie, samt Bjørnsund fra Fjord1, med svært aktive besetninger som er med oss i Sjømannsidretten. Vi er helt sikre på at det er godt kameratskap og høy trivsel om bord i disse fartøyene, der det i tillegg til arbeid også gjøres mye sosialt gjennom trening. I tillegg, selv om de akkurat ikke får pokal i år, vil vi trekke frem et ganske stort fartøy med stor besetning. De var nære topp 5 med sin sjetteplass. Samtidig hadde de hele 10 personer med som deltagere, noe som var blant de aller største lagene. Da er det bra å få så høyt gjennomsnitt.

 

VI ber om at en person på hvert lag sender inn en adresse hvor vi kan sende en pokal som dere kan ha om bord!

 

Oppsummert alfabetisk:

- Bjørnsund skift 2. Fjord1 ASA
- Edda Fauna skift 2. Østensjø Rederi As
- Edda Sun Skift 1- Østensjø Rederi As
- Far Solitaire Skift A. Solstad Offshore Asa
 - Kristine Bonnevie. Havforskningsinstituttet

 

Nye kampanjer:

Vi vil sette opp nye kampanjer fremover, og det er veldig kjekt når dere er med ved å registrere at dere vil «delta i pågående kampanje». Sjømannsidretten hjelper dere også gjerne om dere, som Østensjø, skulle ønske å ha en egen intern kampanje i hovedkampanjen. Da kan vi sende dere spesifiserte og oppdaterte lister jevnlig gjennom kampanjeperioden. Ta kontakt på idrett@sdir.no om dette kan være aktuelt for dere, og følg ellers med videre i nyhetsbrev og på idrett.sdir.no for oppdateringer.

 

 

 

Lyst på eget, tilpasset opplegg?

Om noen av dere har anledning og lyst, er det også en god mulighet til å bruke denne kampanjen til å gjøre noe internt på ditt fartøy eller ditt rederi. Hva med å bruke kampanjen til også å dra i gang noe enten på et fartøy eller i et helt rederi? Vi kan tilpasse mange ting, både om vi skal ha hele perioden eller flere kortere perioder, eller om vi skal velge ut noen enkelte aktivitetstyper (som f.eks enten å gå, å ro, og gå trapper, registrere skritt eller hva som helst).

 

Ta kontakt på idrett@sdir.no, så legger vi en plan hvor vi orienterer dere fortløpende over utvikling i perioden. Dere kan også få flere resultater oversendt enn det som er de mest vanlige. Se forøvrig nettsiden til Sjømannsidretten på https://idrett.sdir.no/

 

 

Registrering 

Det er mange forskjellige måter å registrere resultater inn til Sjømannsidretten. En kan via sin profil registrere i sin egen treningsdagbok. En kan også bruke vår egen gratisapp «aktiv sjømann». Videre kan sjømannsidretten synkronisere med flere av de mest vanlige, kjente treningsappene slik som Strava, Endomondo, Polar Flow og Garmin Connect. Ta kontakt på idrett@sdir.no om du har noen spørsmål til dette.

  

Under ses bilde av vår "Headover" som blir sendt ut. Under ses en gjeng fra Sjøfartsdirektoratet som er på tur i fjellheimen, og de anbefaler dere alle til å gjøre tilsvarende nå utover høsten.

 

Image

 

Image

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.