Invitasjon Nordsjøcupen 2020

Postet av Sverre Flatebø den 28. Aug 2019

Nordsjøcupen 2020

 

Hei gode venner av Sjømannsidretten

 

Vi kommer heldigvis nærmere og nærmere årets Nordsjøcup, der vi i Sjøfartsdirektoratet og Sjømannsidretten får anledning til å organisere noe gøy for dere. Noe som på den ene siden ligger litt på siden av det byråkratiske arbeidet med regelverk og godkjenninger og sertifikater, men som samtidig er en viktig faktor for sjøsikkerhet. Nemlig trivselsfaktoren. Om du trives godt og er ved god helse er du mer årvåken og oppmerksom på jobb, og dermed reduseres risiko for uønskede hendelser.

 

Fristen for å melde seg på er 13. april. Det er i praksis ikke så lenge til når mange av dere arbeider turnus. Det er ikke mange turene igjen å planlegge på, og få med seg flest mulig gode kolleger fra både fartøy og rederi. På toppen av det hele er 13. april andre påskedag, så da er det vel appelsin og kvikklunsj som opptar flere av oss…

 

Vi lover at det blir kjekt

Ja, for nå har vi arrangert Nordsjøcupen i over 20 år, og erfaringene og tilbakemeldingene er at de som reiser har det veldig kjekt. Det er veldig sosialt, og de blir enda bedre kjent med både hverandre som kollegaer og med folk fra andre rederier i tillegg.

Spiller du fotball blir det kjekt. Vil du være supporter har du det kjekt, og vil du kun ha det sosialt så har du det kjekt. Med andre ord, du trenger ikke være med på fotball for å ha det kjekt!

 

Sjømannsidretten organiserer det hele for dere, så det er kun til å bestemme seg, få med flere kollegaer og melde seg på her; https://www.profixio.com/reg/nordsjocupen-2020. I tillegg må det bestilles lugarer på båten da, men der får en også en spesialpris (kr 660,- tur/retur) for deltagere til Nordsjøcupen. Mer info om både turnering og påmelding finner dere hos Sjømannsidretten.

Vi gleder oss til å se dere!

Og husk, at ved ditt initiativ kan det være at en stor gjeng fra fartøyet eller laget eller rederiet ditt får seg en kjempefin tur sammen!


Invitasjon Nordsjøcupen 2020.pdf

Nordsjøcupen_2020 Fjordline.pdf
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.