Sommerkampanjen 2019; juni - august

Postet av Sverre Flatebø den 29. Mai 2019

I månedene juni, juli og august har vi vår årlige sommerkampanje. Alle sammen starter på 0 poeng, og vi måler, premier og holder oversikten over innsatsen i disse månedene. Det trekkes ut vinnere både individuelt og pr. lag. 


Lyst på eget, tilpasset opplegg?

Om noen av dere har anledning og lyst, er det også en god mulighet til å bruke denne kampanjen til å gjøre noe internt på ditt fartøy eller ditt rederi. Hva med å bruke kampanjen til også å dra i gang noe enten på et fartøy eller i et helt rederi? Vi kan tilpasse mange ting, både om vi skal ha hele perioden eller flere kortere perioder, eller om vi skal velge ut noen enkelte aktivitetstyper (som f.eks enten å gå, å ro, og gå trapper, registrere skritt eller hva som helst). 

Ta kontakt på idrett@sdir.no, så legger vi en plan hvor vi orienterer dere fortløpende over utvikling i perioden. Dere kan også få flere resultater oversendt enn det som er de mest vanlige. 

En liten pust i bakken på en herlig fjelltur.

Individuelt

Individuelt trekker vi ut premier til alle som har registrert minimum 20 aktiviteter i hele perioden. Vi har blant annet 2 stk gavekort fra XXL pålydende kr 1000,- samt flere andre fine premier som vil bli kunngjort etterhvert. 

OBS! For å være med i trekningen av premier i sommerkampanjen individuelt, er du nødt til å registrere aktiviteten «delta i pågående kampanje» én gang i løpet av kampanjeperioden.

Mellom lag

Vi kårer 5 stk vinnerlag. Alle disse får en flott pokal, og blir nevnt i både våre publikasjoner og under Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund i september 2019. 

Registrering

En registrerer resultater på samme måte og samme sted uavhengig om en er med individuelt eller lag. Individuell deltager bidrar uansett til laget sitt, men om en ikke får med seg så mange andre er det ikke så enkelt å vinne lagmesterskapet. 

Det er mange forskjellige måter å registrere resultater inn til Sjømannsidretten. En kan via sin profil registrere i sin egen treningsdagbok. En kan også bruke vår egen gratisapp «aktiv sjømann». Videre kan sjømannsidretten synkronisere med flere av de mest vanlige, kjente treningsappene slik som Strava, Endomondo, Polar Flow og Garmin Connect. Ta kontakt på idrett@sdir.no om du har noen spørsmål til dette.

Utfordre andre

Om det er noen fartøy eller rederier du kjenner noen som kan la seg trigge av litt vennskapelig konkurranse er vi glade om du får til et engasjement. Vi kan sørge for å sende dere fortløpende, oppdaterte oversikter over hvordan forholdet mellom dere er.


En deilig liten sykkeltur med gode venner er ikke feil.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.