En hilsen fra to aktive sjømenn

Postet av Sverre Flatebø den 26. Mar 2019

Etter trekning blant de fem høyest rangerte lagene i Sommerkampanjen 2018 mottok «Viking Queen» lag B representert ved Nils Inge Rabben (til venstre) og Even André Røkke (til høyre) både en flott pokal og t-skjorter fra Sjøfartsdirektoratet. 

Det lyktes dessverre ikke av diverse omstendigheter å få tatt bildet før nå, men hva passer vel bedre enn å ta bildet fra Middelhavet hvor sommeren, i hvert fall etter norsk målestokk, allerede har meldt seg. 

Temperaturen i Østre Middelhav i området mellom Kypros og Egypt har i mars lagt på rundt 20 grader. På lik linje som at toppidrettsutøvere legger treningsleirene sine i varmere strøk kan vi vel derfor skryte på oss det samme. 

Bildet er tatt på Zohr-feltet hvor Eidesviks forsyningsfartøy «Viking Queen» assisterer italienske Saipems «Castorone» med rørforsyning. 

Vi takker Sjøfartsdirektoratet for påskjønnelsen og satser på at vi også i sommer skal klare å hevde oss helt i toppen. Med 50 prosent større oppslutning blant mannskapet ser det i hvert fall lovende ut.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.