Mars-kampanjen 2019 - Vinn premier til alle kollegene dine også!

Postet av Sverre Flatebø den 29. Jan 2019

Kampanje i mars 2019

Det nye året er godt i gang. Vi vet at mange starter et nytt år med stort engasjement mens noen slipper seg litt lenger ned etter en måneds tid.

I den grad Sjømannsidretten kan påvirke noe, vil vi forsøke å motivere besetninger til å trene en del, gjerne sammen. Vi lager dermed en kampanje der en både kan vinne en premie selv og også vinne til hele besetningen på laget.

Mars måned håper vi vil bli en måned der mange av dere vil trene og i tillegg registrere dette hos Sjømannsidretten.  En kan bruke nettsiden https://idrett.sdir.no/, en kan bruke vår app «aktiv sjømann», eller en kan bruke en av de store treningsappene som Endomondo eller Strava

Hva skal gjøres?

Vi trekker premie blant alle de som har registrert minimum 10 aktiviteter i løpet av måneden. Det er det samme hvilke aktiviteter dere registrerer.

OBS! Det eneste som er svært viktig, er at du MÅ registrere aktiviteten «delta i pågående kampanje» i løpet av kampanjeperioden, altså i mars. Det er kun personer som har registrert denne aktiviteten som er med i trekning.

Vinne premier til både deg selv og til hele laget:

Du kan vinne gavekort på XXL til en verdi á kr 500,- til deg selv.

Vi har også fått produsert vår egne headwear, altså en eksklusiv «buff» fra Sjømannsidretten. De har et godt og stort felt med fleece i den ene enden og mer vanlig buff i den andre. Det gjør den både tettere og behagelige å ha på. Altså eksklusiv:)

De som kan vinne premie til hele laget er de som har registrert seg med aktiviteten «delta i pågående kampanje». Den som blir trukket ut informerer om hvor mange han/hun vil gi til av de på laget, og vi vil sende det antallet til vedkommende.

Glede og helse

Hvorfor skal du orke å være med? Du har kanskje allerede en buff? Og alle de andre på laget kan bare seile sin egen sjø?

Nei, jeg tror at de andre på laget hadde blitt veldig glade for en slik overraskelse! Den største glede en kan ha er å gjøre andre glad... Og i tillegg holder du god driv og oversikt over din egen trening.

Vi gleder oss til å se deg med på kampanjen:-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.