Halvveis til jul - adventskampanje

Postet av Sverre Flatebø den 16. Nov 2018

Adventskampanjen «Halvveis til jul»

Sjømannsidretten klinker til og arrangerer en adventskampanje for dere alle. Vi kaller den «halvveis til jul». 

Det har flere betydninger. Vi vil gjøre hva vi kan for å gi dere halvveis god samvittighet med å få trent godt før julehøytiden setter inn. Vi vil også få dere halvveis godt i gang med trening og en aktiv livsstil før det nye året kommer. Da er det nemlig mye lettere å fortsette med trening som en er kommet i gang med, enn å måtte starte helt på null sammen med alle de andre som har aktive nyttårsforsett.

Beskrivelse kommer lenger ned.

Med premiering

Til sist, men ikke minst, i praksis kjører vi kampanjen kun halvveis til jul. Det vil si de første 12 dagene i adventstiden. Du er selvsagt velkommen til å gi deg selv en utfordring helt frem til julaften (vi kommer til å lage en liten sak på de som klarer å fylle 24 dager i desember frem til julaften), men i denne kampanjen, med premiering, så trekker vi ut disse på morgenen den 13. desember slik at vi håper å få frem premiene til julaften!


Hvordan foregår kampanjen

Det er veldig enkelt. Det er bare til å begynne å registrere øktene dine! Ikke mer hokus Pokus, bortsett fra at du, i løpet av de 12 dagene, må registrere en aktivitet som heter «Delta i pågående kampanje». Ved å registrere denne aktiviteten én gang, så vet vi at du er med. Vi tar nemlig ut oversikt, og trekker ut premier, kun til de som har en registrering av denne aktiviteten.

Dernest må du være aktiv, og registrere minimum én aktivitet som gir minst 1 poeng hver eneste dag fra 1 – 12. desember. Utfordre gjerne deg selv til å få mer poeng noen dager også, men ett poeng er godt nok!

Du kan velge om du vil bruke appen vår «aktiv sjømann» (lastes ned enten android eller apple), du kan legge det direkte inn i web-portalen på pc, eller så kan du bruke en av de kjente treningsappene som Endomondo, Strava, Polar Flow eller Garmin connect for å synkronisere direkte inn til Sjømannsidretten.

Intern kampanje i eget rederi?

Om dere ønsker, kan vi også benytte anledningen til å ha en intern kampanje i deres eget rederi. Vi kan ta ut lister og trekke eventuelle vinnere og annet slik at dere kan ha en kåring eller gjøre noe kjekt frem mot jul. Hva med å trekke på julaften? Vi kan ringe direkte til vinnerne og overbringe den hyggelige beskjeden. Det er bare fantasien som setter grenser. Det er bare å ta kontakt på idrett@sdir.no så skal vi hjelpe dere med noe gøy.

Nordsjøcupen 2019

Det kommer helt sikkert flere påminnelser, men vi bruker anledningen til å minne om at det er lagt ut invitasjon til Nordsjøcupen 2019. Det er fotball, friidrett, bankett og sosialt fellesskap som er i fokus der. Se mer på idrett.sdir.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.