Vinnere i Sommerkampanjen 2018

Postet av Sverre Flatebø den 5. Okt 2018

Vinnere i Sommerkampanjen 2018

En ny aktiv sommer er over. Mange har vært aktive med Sjømannsidretten, og vi regner med at mange også har vært aktive og kost seg mye i sommer selv uten å registrere i Sjømannsidretten.

Femte året

I år er det femte gang vi lager til og administrerer vår sommerkampanje. Bakgrunnen er for å motivere til å holde seg i gang også på sommeren. På den ene siden kan det være enklere å være aktiv i godt vær, men på den andre siden merker mange av oss at det også er godt å slappe mer av i varmen. Med andre ord, vi må gjøre det vi kan for å holde motivasjonen oppe.

Hovedmålet vårt er uansett å få de minst aktive i gang med trening og oppmerksomhet rundt å være mer fysisk aktiv.


Individuell konkurranse

Det er stor variasjon i hva som motiverer den enkelte til å trene. Den indre motivasjonen er ofte den viktigste og sterkeste, men vi ville likevel forsterke med noen fysiske premier i tillegg. Dermed ble det annonsert at vi trekker ut fine premier blant alle de som registrerte 20 eller flere aktiviteter i løpet av de tre månedene sommerkampanjen gikk.

Det var 502 personer som registrerte aktivitet i det hele tatt i løpet av sommeren. Av disse personene hadde 311 stk registrert 20 aktiviteter eller mer. Ved loddtrekning ble premieringen som følger:

  • Gavekort kr 1000,- på XXL: Mattias Børlin – Rostein AS
  • Gavekort kr 1000,- på XXL: Espen Ringsdal – Color Line
  • Vannsikker bag fra Sjømannsidretten: Svein-Ole Sæther – Remøy Management AS
  • Ryggsekk fra Sjømannsidretten: Terje H Hagen – Østensjø Rederi AS
  • T-skjorte (piquet) fra Sjømannsidretten: Finn Ove Østevik - DOF
  • T-skjorte (piquet) fra Sjømannsidretten: Roy Willy Gjerde – SolstadFarstad ASA


Vi ber om at dere sender en e-post til idrett@sdir.no med adressen dere ønsker premien sendt til, samt eventuelt størrelse på t-skjorten.


Lagkonkurransen

Det var tilsammen 242 lag hvor én person eller flere registrerte aktivitet. Det ble på forhånd annonsert at det ville bli beregnet et gjennomsnitt av poeng på laget, der vi ville dele på minimum tre deltagere. Det var for at ikke de aller minste lagene med kun én deltager skulle få en svært stor fordel. Variasjonen i antall deltagere vil likevel være medvirkende for totalresultatet.

Vi kårer 5 stk vinnende lag, som alle får hver sin pokal til å sette frem på egnet sted. I tillegg foretar vi en loddtrekning der vi inviterer noen på et lag inn til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund for å motta pokal og premie foran en fullsatt sal under festmiddagen. Det er stas og god reklame både for lag og rederi.


I 2018 fikk vi følgende liste av de 5 øverste lagene:

Image


Tilsammen hadde disse 5 lagene registrert 1760 aktiviteter i løpet av sommeren, fordelt på 19 deltagere. Det kan trygt sies at disse i hvert fall har hatt en aktiv sommer.
 
 Til Sjøsikkerhetskonferansen:
 
Etter loddtrekning ble Far Solitaire skift A fra SolstadFarstad plukket ut til å få komme til Sjøsikkerhetskonferansen for å motta sin premie.
 
Det er flere lag som hevdet seg svært godt. Spesielt er det et stort poeng å trekke frem de lagene som har klart å få med seg ganske mange deltagere. Disse har strengt tatt levert veldig mye trening, men blir litt «straffet» av gjennomsnittsberegningen. Island Centurion fra Island Offshore har blant annet 8 personer aktive med Sjømannsidretten, og har i sommer registrert 690 (!) aktiviteter. Videre har Viking Lady, skift A, hos Eidesvik Maritime fått med seg 6 personer som er veldig aktive.
 
Fjorårets vinner, Volantis hos Volstad Maritime, er fortsatt en svært aktiv gjeng. Hele 14 personer er aktive, og de har i sommer registrert 1380 aktiviteter. Her har jeg fått rapporter om at det fortsatt gjøres mye fellestreninger og annet som i tillegg til å bygge opp fysisk form også er med på å bygge opp et særdeles godt sosialt miljø.
 
Husk alle sammen; vi er glade for all aktivitet som gjøres. Uavhengig av antall på laget og plassering. Det fører til økt trivsel, bedret helse, og ikke minst bedret sikkerhet rundt sjøferdsel all den tid mannskapet er mer opplagte og årvåkne i sin tjenesteutøving.
 
 
Bildet under det ene fartøyet som kjempet i toppen i år, Far Solitaire, og som også ble trukket ut til å komme på Sjøsikkerhetskonferansen. Det er ikke utenkelig at det er ditt fartøy som er avbildet her neste år!

Image

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.