Vinner du et gavekort á kr 1000?

Postet av Sverre Flatebø den 30. Aug 2018

Vinner du gavekort på kr 1000?

31. august er siste dagen for registrering i vår sommerkampanje. Mange har registrert seg, og det er tett mellom flere lag. Kanskje er det noen som mangler noen registreringer av treningen sin, og disse kan føre til flere forandringer nå helt på tampen.

Oversikten pr nå kan en se på den vanlige hjemmesiden, idrett.sdir.no. Reglene her er slik at gjennomsnittlig poengsum blir regnet ut fra at det er minst 3 deltagere i laget, uavhengig av om det kun er en eller to deltagere. Dette er for at ikke de aller minste lagene skal ha en veldig stor fordel når gjennomsnittsberegning gjøres.

Premier

Som nevnt ved oppstart av sommerkampanjen, som går juni, juli og august, så premierer vi både de 5 beste lagene og trekker ut noen individuelle vinnere blant de som har registrert minimum 20 aktiviteter i hele perioden. Blant annet har vi to stk gavekort fra XXL á kr 1000,-, pluss bag, ryggsekk, t-skjorter og annet fra Sjømannsidretten.

Ett av disse 5 lagene (etter trekning), vil også få pokalen sin overrakt av sjøfartsdirektør Akselsen under festmiddagen på Sjøsikkerhetskonferansen. Noen representanter fra laget vil bli invitert til hele konferansen, og dermed også kose seg med festmiddag, underholdning og ikke minst motta pokal og heder og ære på scenen under denne tilstelningen. Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund som går av stabelen 26 – 27. september på Scandic Maritim.

Egne konkurranser i eget rederi

Vi ønsker fortsatt å hjelpe flere rederier til å lage til interne aktivitetskampanjer. Da vil vi administrere kampanjen ved å legge til rette det dere vil, samt ta ut resultater og oversikter som sendes til en utvalgt i rederiet med jevne mellomrom. Da kan vi lage til mye forskjellig med premiering og intern moro.

Ambassadør

Dere som allerede er med i Sjømannsidretten er våre beste ambassadører for både å få med flere, men ikke minst også å snakke med noen ansvarlige i rederiet som kan tenkes å være med på en intern kampanje. Og ikke minst kanskje vil stille med litt premiering og kan ta et initiativ til dette for å motivere de ansatte til å gjøre fysisk aktivitet. Opplagte og årvåkne ansatte fører til mer trivsel og færre uønskede hendelser, noe som igjen fører til en sikker sjøferdsel og økt sikkerhet på jobb.

Registrering

Det er mange forskjellige måter å registrere resultater inn til Sjømannsidretten. En kan via sin profil registrere i sin egen treningsdagbok. En kan også bruke vår egen gratisapp «aktiv sjømann». Videre kan sjømannsidretten synkronisere med flere av de mest vanlige, kjente treningsappene slik som Strava, Endomondo, Polar Flow og Garmin Connect. Ta kontakt på idrett@sdir.no om du har noen spørsmål til dette.

https://idrett.sdir.no/

Bildet under viser at det kan være mange deilige turer igjen fremover selv om sommeren er over. Høsten er deilig både til fots og på sykkel.


  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.