Sommerkampanjen 2018; juni - august

Postet av Sverre Flatebø den 28. Mai 2018

Håper denne meldingen kan motivere alle dere som både trener, og alle dere som tenker at en gjerne skulle kommet i gang med noe. Dette kan være anledningen og den gode fortsettelsen av ditt aktive liv.

Kanskje flere turer til kjente steder kunne blitt en aktiv hobby? Her en gjeng kolleger på vei til Trolltunga  

I månedene juni, juli og august har vi vår årlige sommerkampanje. Alle sammen starter på 0 poeng, og vi måler, premier og holder oversikten over innsatsen i disse månedene. Det trekkes ut vinnere både individuelt og pr. lag. Og om noen av dere har anledning eller mulighet er det også en god mulighet til å bruke denne kampanjen til å gjøre noe internt på ditt fartøy eller ditt rederi. Ta kontakt på idrett@sdir.no, så kan vi orientere dere fortløpende over hvordan ting går, og dere kan også få flere resultater enn dere selv klarer å se på oversikten.

Individuelt

Individuelt trekker vi ut premier til alle som har registrert minimum 20 aktiviteter i hele perioden. Vi har blant annet 2 stk gavekort fra XXL pålydende kr 1000,-. Vi har også vår store og populære vanntette fra Sjømannsidretten, samt også ryggsekk, termos og termokopper og piquet-skjorte fra Sjømannsidretten. Alle eksklusive kun som premier til deltagere hos oss.

Mellom lag

Vi kåres også 5 vinnerlag. Alle disse får en flott pokal, og blir nevnt i både våre publikasjoner og under Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund i september. Ett av disse 5 lagene (etter trekning), vil også få pokalen sin overrakt av sjøfartsdirektør Akselsen under festmiddagen på Sjøsikkerhetskonferansen. Noen

representanter fra laget vil bli invitert til hele konferansen, og dermed også kose seg med festmiddag, underholdning og ikke minst motta pokal og heder og ære på scenen under denne tilstelningen.

Registrering Det er mange forskjellige måter å registrere resultater inn til Sjømannsidretten. En kan via sin profil registrere i sin egen treningsdagbok. En kan også bruke vår egen gratisapp «aktiv sjømann». Videre kan sjømannsidretten synkronisere med flere av de mest vanlige, kjente treningsappene slik som Strava, Endomondo, Polar Flow og Garmin Connect. Ta kontakt på idrett@sdir.no om du har noen spørsmål til dette.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.