Vinnere av april-kampanjen

Postet av Sverre Flatebø den 9. Mai 2018

Vinnere i April-kampanjen

Nå er sommeren straks på plass flere steder i landet, og det blir både kjekkere og lettere å komme seg ut for noe frisk luft

Sjømannsidretten gjorde i april et tiltak for å motivere flest mulig til å drive med noe trening for å få en god start på sommeren, og vi hadde dermed en egen kampanje som strakk seg over hele måneden. Det var i april måned 465 personer som registrerte til sammen 4797 aktiviteter til sammen. Det er nesten 12 aktiviteter pr person i gjennomsnitt, og noe vi i Sjømannsidretten er godt fornøyd med.

Faktisk hadde hele 16 personer maksimal poengsum på disse 30 dagene, og det viser en enorm dedikasjon og innsats 

Vinnere

Som lovet har vi trukket ut flere premier blant dere som registrerte mer enn 10 aktiviteter i april, og vinnerne er som følger:

Gavekort à kr 1000,- på XXL: Rolf Gunnar Krumvik, Fjord1, MF Davik

Gavekort à kr 1000,- på XXL: Jhun R Malto, Volstad Maritime AS, Volantis

Bag fra Sjømannsidretten: Kåre-Erik Stenvoll, Boreal Transport Nord AS, Jøfjord

Piquet-skjorte fra Sjømannsidretten: Gaute Aam, Havila Shipping ASA, Havila Charisma

Piquet-skjorte fra Sjømannsidretten: Reidar Jacobsen, SolstadFarstad ASA, Normand Server

Det er flott om dere vinnere kan sende oss en e-post til idrett@sdir.no med adressen premien kan sendes til. Og størrelse på t-skjorten.

Sommer – kampanjen 2018

Vi har ingen egen kampanje i mai, men oppfordrer flest mulig til å holde seg i gang, og ikke minst huske at en kan bruke apper som både Endomondo, Strava, Garmin Connect og Polar Flow for automatisk å synkronisere dine aktiviteter direkte inn i treningsdagboken til Sjømannsidretten.

I 3 – månedsperioden  juni – august vil vi også i år kjøre den store sommerkampanjen vi nå har hatt de tre siste somrene. Her kåres de 5 beste fartøyslagene, og ett av disse fem lagene blir også invitert inn til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund for å motta heder og ære som sommerens idrettsskip. Under festmiddagen vil Sjøfartsdirektøren og Sjømannsidretten ta noen av dere opp på scenen slik at store deler av den maritime næringen ser hvem som prioriteter helse og aktivitet, og ikke minst det sosiale som trening gir.

Nordsjøcupen 2018

OBS! Siste påmeldingsfrist søndag 13. mai. Har du og noen kolleger lyst å være med på en hyggelig tur til Danmark og Hirtshals i slutten av mai (29 – 31. mai), er det bare å sende en e-post til idrett@sdir.no. Mer informasjon finner du på https://idrett.sdir.no/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.