April-kampanjen 2018

Postet av Sverre Flatebø den 4. Apr 2018

Det går mot lysere og varmere tider, og vi i Sjømannsidretten vil gjerne gjøre vårt for å holde aktiviteten oppe. Enten å få dere til å holde ut, eller å få dere til å komme i gang med trening. Kanskje er dette det sparket du trenger for å begynne med noe kjekt.

Kampanjen

Vi starter en ny kampanje i april, der alle starter med blanke ark og 0 (null) poeng. En kan maksimalt oppnå 3 poeng pr dag, og det vil si at mange kan klare å holde tritt med de beste om en ønsker å gi litt gass i perioden! Det er ikke noen begrensninger på hvilke aktiviteter du kan registrere for å være med, det er alt fra å gå, løpe og sykle tur, til alt som har med ballspill eller vannsport eller dansing eller hva som helst egentlig.

Bruk gjerne vår app "aktiv sjømann", eller så kan de største treningssidene slik som Strava, Endomondo, Polar Flow og Garmin Connect synkronisere direkte med Sjømannsidretten. Eller en kan selvsagt også bare registrere rett inn på nettsiden til Sjømannsidretten.

Premiering

Vi har to stk gavekort fra XXL pålydende kr 1000,- som kan vinnes. I tillegg har vi en flott bag fra
Sjømannsidretten og flere piquet-skjorter fra Sjømannsidretten som skal ut. Vi vil trekke vinnere blant alle som har registrert 10 aktiviteter eller mer i hele april. Det vil si at en ikke trenger å være best, men må ha registrert et visst minimum av aktiviteter som å kunne vinne.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.