Vinterkampanje 2018

Postet av Sverre Flatebø den 12. Feb 2018

Vinterkampanjen 2018

I de neste 14 dagene vil du ha en god mulighet til å vinne 2 netter på Hordatun hotell for to personer, inkludert frokost og middag. Dato for kampanjen er fra 12. februar til og med 25. februar. Det eneste som kreves er at du registrerer aktivitet minst 5 ganger i perioden. I tillegg må du én gang registrere aktiviteten som heter "Delta i pågående kampanje". Vi trekker en vinner der vi sorterer ut på at du har meldt deg på kampanjen, slik at ikke dere som vet dere ikke vil bruke premien kan risikere å vinne.

Når det er sagt har vi også en premie blant alle andre som registrerer 5 aktiviteter eller mer i perioden. Vi har funnet frem enda en stor, fin og vannsikker bag fra Sjømannsidretten som vi sender ut til en av dere

Hordatun hotell ligger ved Røldal, i Hordaland fylke. Skitrekket blir regnet som et av de mest snøsikre områdene i hele Norge. For store deler av Sør-Norge er det god anledning til å komme seg til Røldal med bil. I og med at Norge likevel er så langt, gjør vi det slik at en fysisk må registrere én stk økt med "Delta i pågående kampanje" for å bekrefte at du har lyst å være med i trekningen av denne premien. Premien må brukes nå i 2018, men det er heldigvis veldig gode snøforhold lenge utover året i Håradalen. 

Alle deltagerne og alle med profil hos Sjømannsidretten gis samtidig et spesialtilbud for overnatting med mer hos Hordatun nå ut sesongen i 2018, og det vises til tilbudet under. Det er bare til å sjekke ut nettsiden og å ta kontakt med de på e-post om du er interessert.

Hordatun tilbud

tilbud sjømannsidretten.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.