Sommerkampanje 2017

Postet av Sverre Flatebø den 31. Mai 2017

Sommerkampanjen 2017

Nå er vi kommet til det fjerde året hvor vi kårer årets idrettsskip. Eller i det minste sommerens idrettsskip. I månedene juni, juli og august registrerer vi alle aktivitetene som vi gjør, og kårer på denne bakgrunn en vinner som blir invitert til sjøsikkerhetskonferansen som skal være i Haugesund i september 2017. Under festmiddagen den ene kvelden blir prisen delt ut på hovedscenen av sjøfartsdirektør Akselsen.

Premier

Vi har flere attraktive premier, og alle deltagere som registrerer mer enn 10 aktiviteter i perioden kan vinne en pulsklokke med GPS fra Garmin. Vi trekker også vinnere av flott løpe- og sykkelbekledning fra merkene Fusion eller Compressport, og dette kan ses på nettsiden www.adrena.no.

Gå inn på nettsiden og se hva du vil vinne. Vi trekker 3 stk gavekort à kr 1000,- som du kan handle fritt for.I tillegg trekker vi også ut vinneren som mottar vår vannsikre bag og annet fra Sjømansidretten.


Alle kan være med, og alle kan vinne! Det blir poengberegning basert på hvor mange som er av mannskap på fartøyet, altså et gjennomsnitt. Dermed bør en mobilisere flest mulig som kan sanke litt poeng.

I praksis gjør du ikke annet enn å registrere den aktiviteten du allerede gjør, så henter vi ut resultater automatisk. Det eneste du kanskje bør gjøre, er å motivere noen av dine kolleger litt ekstra mye slik at de også får lyst til å gjøre noen aktiviteter.

Nordsjøcupen 2017

Vi var heldige med både vær, idrettsanlegg og deltagere på årets Nordsjøcup. Solskinn, godt humør, god stemning både på og ved siden av banen, god mat, og lite sjø underveis på seilasen!

15 lag deltok, og vi var over 250 personer på tur. Bilder fra turen finner du på Facebooksiden til Sjøfartsdirektoratet. Vinner av turneringen ble Wärtsila, og Sjømannsidretten gratulerer! Mange var også med på friidrettsøvelsene Kulestøt, 60 meter og stille lengde.

Uansett var det mange gode prestasjoner, men der det absolutt viktigste var det sosiale mellom mannskapene, og ikke det å vinne.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.