Registrering i Sjømannsidretten med Endomondo

Postet av Sverre Flatebø den 10. Apr 2015

Stor endring, og enda lettere å registrere aktivitet til Sjømannsidretten.

Det er nå gjort en oppdatering, slik at alle brukere av vår web-portal nå kan synkronisere alle aktivitetene sine fra Endomondo. Det gjelder registreringer både på nettsiden og via app`en til Endomondo.

Det eneste du som bruker trenger å gjøre, dersom du ønsker denne muligheten, er å registrere deg hos Endomondo (gratis). Når du har brukerprofil her, og registrerer aktiviteter, så er det lagt til rette for å synkronisere disse med et tastetrykk i web-portalen.

Tastetrykket gjøres inne i "min treningsdagbok". Nede til venstre i treningsdagboken vil du se et endomondo-symbol, med muligheten "synkroniser".

Når du har synkronisert er det bare å oppdatere siden, så vil de nye aktivitetene være lastet inn til Sjømannsidretten.Kommentarer

3 Kommentarer

 • Petter Røste

  Hei! Er det IPhone du referer til her?

  11 april 2015
 • Svein-Aage Vadset

  Jeg har hatt Edmondo i ett par år, men hvor dette Edmondo symbolet er/ skal være hen finner ikke jeg ut. Dere mener på nettsiden til sdir, ikke sant?

  13 april 2015
 • Sverre Flatebø

  Petter; både Apple (iPhone) og Android-telefoner har app til Endomondo, + en kan registrere på web-siden deres. Svein-Aage; Når du er pålogget i profilen din, trykker du først "Min side" og så "Treningsdagbok". Når du ruller litt ned i din treningsdagbok, skal du finne symbolet fra Endomondo helt til venstre. Ring meg gjerne om det er noe som ikke er i orden, så finner vi ut av det!

  13 april 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc