Gratis tur til Galdhøpiggen?

Postet av Sverre Flatebø den 23. Jun 2015

God trening med tur til Galdhøpiggen

Hei alle venner og brukere av Sjømannsidretten

Galdhøpiggen er Norges høyeste fjell, med en høyde på 2469 meter! Å gå oppover er veldig god trening for både muskler og for oksygenopptak.
Sjømannsidretten har nå den store glede ved å invitere til en kampanje der vi registrerer hvor mange trappetrinn vi går hver dag. Kampanjen varer i 14 dager, fra onsdag 24. juni - til og med tirsdag 7 juli. Alle som er med og registrerer minimum 1000 trappetrinn i denne perioden (tilsvarer 71,42 trinn i gjennomsnitt pr. dag), vil være med i trekningen av flere premier fra Sjømannsidretten.

Obs! Vi minner dere på at det er enkelt og raskt å eventuelt bruke er av våre app`er til registrering. Enten appèn "aktiv sjømann", eller "endomondo" som enkelt synkroniserer alt du legger inn til web-portalen som Sjømannsidretten har.

Om noen deltagere kommer seg opp på Galdhøpiggen i løpet av kampanjen (vi regner 5 trappetrinn pr meter, så dette blir 12 345 trappetrinn, altså 881,79 pr dag), så trekkes egne tilleggspremier blant disse. Dette er en veldig hard utfordring, og det krever både fysisk og mental styrke, samt god kondisjon å forsere 176,36 høydemeter i gjennomsnitt pr. dag (det er pluss minus 10 ganger opp alle trappene på et fartøy med 6-8 dekk).

Premiene blir en flott ryggsekk fra Sjømannsidretten, termos og termokopper fra Sjømannsidretten, samt hettegenser og t-skjorter.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.