Sjøtrimkonkurransen 2019 - muligheter, regler og vilkår

Postet av Sverre Flatebø den 20. Des 2018

Mange takk til alle dere nesten tusen personene som har registrert aktivitet og trening med Sjømannsidretten i 2018! 

Hvert eneste år er vi mektig imponert over å se hvor dedikerte og flinke mange av dere er. Noen klarer seg tydeligvis også omtrent uten treningsfridager gjennom hele året, men det gjelder bare noen hederlige unntak:)

Husk, det er spesielt når du har registrert over en periode det begynner å bli kjekt med en treningsdagbok (som vår web-portal er for deg). Da kan du få en samlet oversikt over hva du har gjort i løpet av en periode, for eksempel et år. Det er ofte kjekt å se hvor mye det kan bli!

Sjøtrimkonkurransen 2019

I 2019 skal vi kjøre flere kortere kampanjer fortløpende, mens sjøtrimkonkurransen 2019 er den som går fortløpende gjennom hele året. Det er denne som danner grunnlaget for Sjømannsidretten og viser hvor mye som trening som er gjort gjennom året.

Likevel tror vi det er viktig for både dere og oss å ha disse kortere kampanjene for å motivere seg til å gi litt ekstra gass. Og ikke minst ha en mulighet til å hevde seg selv om en ikke klarer å være like aktiv hele tiden. Eller at en starter med treningen litt ut i året.

Vi vil ha premiering i flere kampanjer. Og vi vil svært gjerne også arrangere interne kampanjer for DITT rederi. Om du kunne tenkt deg at ditt rederi gjorde noe slikt, mas på de og sett dem i kontakt med Sjømannsidretten (idrett@sdir.no). Vi hjelper dere og administrerer dette gratis!

Nye regler og vilkår

Dette er den kjedelige delen. Det er likevel greit å avklare premissene for kampanjene.

Vi har i mange år sett at mindre fartøy, og mindre lag med få deltagere, vil ha fordeler når det gjelder å få flest mulig gjennomsnittlige poeng. Det kan virke demotiverende for de litt større fartøyene, og det faktum at det selvsagt kan være vanskelig å få alle med på trening og registrering.

Dermed, fra 2019, gjør vi det slik at samtlige fartøy får minimum 5 deltagere. Altså at vi deler poengsummen på minimum 5. Det vil si at det for alle vil være en stor fordel å motivere og få med seg gode kolleger på trening. Både om bord og på fritiden.

For den enkelte vil ikke dette ha noe å si. I de ulike kampanjene vil vi vanligvis sette et beskjedent minimumskrav, og alle som har klart dette minimumskravet er med i trekningen av ulike premier.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.