Premieutdelingen under Sjøsikkerhetskonferansen

Postet av Sverre Flatebø den 24. Okt 2018

Fra premieutdelingen på Sjøsikkerhetskonferansen

Som tidligere nevnt inviterte Sjømannsidretten et av de mest aktive lagene under sommerkampanjen til Sjøsikkerhetskonferansen i slutten av september. Denne blir årlig arrangert av Sjøfartsdirektoratet. Vi trakk ut laget Far Solitaire skift A fra SolstadFarstad ASA som den heldige vinneren.

Vi var så heldige at mannskapet på det aktuelle skiftet mønstret av på samme dag som sjøsikkerhetskonferansen skulle være, og de kom dermed direkte til Haugesund. Mange takk for en sporty innstilling både til John-Steffen Vattøy og Jan Ivar Pettersen, og ikke minst rederiet og mannskapssjef Pål Jacobsen i SolstadFarstad ASA som la til rette for å sende et par karer for å representere fartøyet.

På bildet ses John-Steffen Vattøy og Jan Ivar Pettersen fra Far Solitaire som mottar pokal fra Sjøfartsdirektør Olav Akselsen (tv). Ansvarlig for Sjømannsidretten Sverre Flatebø står til høyre.

Begge to deltagerne fra Far Solitaire ga uttrykk for at de hadde hatt en hyggelig kveld. Det var en helaften med både god mat og underholdning på scenen. De fikk komme på scenen til applaus fra alle deltagerne under festmiddagen, og de fikk pokal og diplom fra sjøfartsdirektør Olav Akselsen.

Lagkonkurransen

Det var tilsammen 242 lag hvor én person eller flere registrerte aktivitet. Det ble på forhånd annonsert at det ville bli beregnet et gjennomsnitt av poeng på laget, der vi ville dele på minimum tre deltagere. Det var for at ikke de aller minste lagene med kun én deltager skulle få en svært stor fordel. Variasjonen i antall deltagere vil likevel være medvirkende for totalresultatet.

Vi kårer 5 stk vinnende lag, som alle får hver sin pokal til å sette frem på egnet sted. I tillegg foretar vi en loddtrekning der vi inviterer noen på et lag inn til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund for å motta pokal og premie foran en fullsatt sal under festmiddagen. Det er stas og god reklame både for lag og rederi.

I 2018 fikk vi følgende liste av de 5 øverste lagene:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.