Resultater sommerkampanjen 2017 - Er vinneren deg?

Postet av Sverre Flatebø den 21. Sep 2017

Og endelige resultater fra sommerkampanjen 2017 med vinnere. Ble det deg?

Mange av dere som leser dette nyhetsbrevet har sannsynligvis registrert noe trening i løpet av månedene juni, juli og august. Har du i tillegg klart å registrere hele 10 stk i perioden var du også med i trekningen av mange fine premier. Resultatet av trekningen finner du lenger nede i artikkelen.

Sommerkampanjen individuelt

Hele 640 personer har registrert trening og aktivitet hos Sjømannsidretten i løpet av disse tre månedene. Det utgjør 25 185 aktiviteter, altså et gjennomsnitt på nesten 40 aktiviteter pr person i perioden. Det er trent til sammen 33 748 timer, eller nærmere 4 500 dagsverk! Det er ganske mye trening det! Skulle du være interessert i å se hele oversikten over de individuelle resultatene, finner du de direkte her på idrett.sdir.no. Vi bøyer hodet spesielt i respekt på de hele 11 (!) personene som oppnådde 276 poeng i perioden, altså maksscore og 3 poeng pr dag! Men når hodet først er nede, snur jeg meg også mot alle dere andre som er med og tar vare på helsen. Flott innsats!

Blant alle som har registrert aktivitet under sommerkampanjen, så har 480 personer registrert minimum 10 aktiviteter. Disse er da med i trekningen. Gratulerer til alle vinnerne! Vi ber samtidig om at dere sender oss en e-post til idrett@sdir.no der du oppgir en adresse hvor du ønsker premien tilsendt.

Premiering

Vinneren av en pulsklokke/ aktivitetsklokke er:

 1. Marius Bårdsen Henriksen på Havila Harmony, Havila Shipping ASA. 

Vinnerne av 3 stk gavekort à kr 1000,- på Adrena.no er: 

 1. Svein Ole Sæther på Island Performer, Island Offshore Management AS
 2. Kristian Rørslett på North Sea Atlantic, North Sea Shipping AS
 3. Cedrik Midtsund på M/F Bastø IV, Bastø Fosen AS

Her kan dere plukke ut topp kvalitetsutstyr til multisport, altså både svømming, sykling og løping.

Til alle dere andre:

Vi har også fått ordnet det slik at alle deltagere og medlemmer hos Sjømannsidretten får et spesialtilbud om å handle på www.adrena.no med en rabatt på 20% på alle varer! Bruk rabattkoden SJØ20, og du får 20% rabatt. Du kan gjerne gå inn med en gang og handle med denne koden! Www.adrena.no

Vinner av en vannsikker bag fra Sjømannsidretten er: 

 1. Gøran Rosnes på Torill Knutsen, Knutsen OAS Shipping AS
 2. Peter Wiberg, tidligere Farstad Shipping ASA

 Vinner av en praktisk ryggsekk fra Sjømannsidretten er: 

 1. Ole Molenaar, Maersk Invincible, Maersk Drilling Norge AS
 2. Bernhard Sandvik, Simon Møkster Shipping AS

Sommerkampanjen for lag

I lagkonkurransen har vi kåret de 5 beste lagene. Vilkår for utkåring er i første rekke poenggjennomsnitt i laget. I tillegg blir det også gjort noen individuelle vurderinger ut fra hvor stor besetning det er om bord. Det er vanskeligere å få et høyt gjennomsnitt blant de aller største besetningene.

De 5 lagene som ble vurdert høyest i 2017 er, i alfabetisk rekkefølge: 

 • Ajax skift 1 – Østensjø rederi AS
 • Bjørnsund skift 2 – Fjord1 AS
 • Island Centurion – Island Offshore Management AS
 • Oljevern 03 rødt skift – Kystverket rederi
 • Volantis – Volstad Maritime AS

Alle her leverte mye aktivitet, og klarte også å involvere en stor andel av mannskapet sitt i treningen. Når en får mange med på aktivitet er det også stor sjanse for at det er god trivsel om bord.

Vi vil også spesielt trekke frem to fartøy fra DOF; Skandi Captain og Skandi Olympia. Disse kom på plassene like bak de fem første, også sammen med Boknafjord fra Fjord1 (fjorårets vinner) og Bohus fra Color Line. Når det gjelder Skandi Captain og Skandi Olympia var det faktisk bare 0,2 poeng som skilte disse to når det gjaldt gjennomsnittspoeng, i favør Captain. Derimot hadde Olympia et høyere antall aktiviteter i gjennomsnitt, da færre deltagere hadde oppnådd flere registreringer totalt sett. Vi vil følge disse to, og deres interne konkurranse i DOF, ekstra nøye til neste år!

Vinner

Blant disse 5 er det Volantis fra Volstad Maritime AS som ble invitert inn til Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund. Bilder eller stemningsrapport fra denne kommer en gang senere.

Volantis har scoret høyt i Sjømannsidretten i flere år nå, og kaptein Freddy Larsen, som selv er veldig aktiv med trening, har vært engasjert og fått til veldig mye aktivitet om bord. Det kan blant annet vises til bildene under. 

Har du også bilder eller historier om hva dere gjør om bord, så blir vi takknemlige å få disse sendt til oss. Send gjerne på e-post til idrett@sdir.no

 

Image

Image

Image


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.