Sjøtrimkonkurransen 2018

Økter totalt

87753

Tid totalt

93 035 t 3 min.

Km totalt

585909

Aktive deltakere

807

Endring av poengsystem i Sjømannsidretten

Lagets poengsum regnes ut fra hvor mange som faktisk trener om bord, og ikke hvor mange som er ansatt og potensielt kan være med på fartøyets lag. i 2018 hadde vi likevel 3 personer som minimum, som en test. Vi fant at det fortsatt var en stor fordel for de lagene som hadde få deltagere, og endrer dermed til at vi registrerer minimum 5 deltagere i 2019. Det vil si at mange vil oppleve systemet som mer rettferdig, da ikke de større fartøyene med mange ansatte skal bli «straffet» ved at poengsummen blir delt på alle antall ansatte og dermed sannsynligvis fører til en lavere gjennomsnittssum. Vi må likevel motivere kolleger til å være med i Sjømannsidretten og være inspirerende forbilder ved å vise hvor mye godt aktiviteten gjør for dere i hverdagen når det gjelder humør og det å være opplagt og føle seg bra. Om poengsystemet ikke svarer til forventningene vil det være aktuelt å endre poengsystem igjen. Det viktigste er at det er en viss rettferdighet, og at folk blir motiverte av å delta

Invitasjon

NORDSJØCUPEN

Da kommer endelig invitasjon til Nordsjøcupen 2018. Vi gleder oss som alltid svært mye til årets cup. Som dere kan se er årets cup flyttet til slutten av mai i stedet for slutten av april eller begynnelsen av mai. Vi tror at det kan gi enda mer stabilt vær og gi oss en fin tur med mange deltagere.


Invitasjon til Nordsjøcupen 2018     Nordsjøcupen fra Fjordline

Invitasjon Nordsjøcupen 2018          Fjordline

Nordsjøcupen
Her er artikler og bildelenker for Nordsjøcupen i fotball samlet for de siste årene.

2018

Nordsjøcupen brosjyre 2018 web (lavoppløselig)

(Nordsjøcupen brosjyre 2018 høyoppløselig for trykking, ta kontakt på idrett@sdir.no). Du kan også få en trykket versjon tilsendt pr. post.

2013
Nordsjøcupen 2013
Nordsjøcupen bilder 2013

2014
Nordsjøcupen 2014
Nordsjøcupen video 2014
Nordsjøcupen bilder 2014

2015

Nordsjøcupen 2015
Nordsjøcupen video 2015
Nordsjøcupen bilder 2015
Nordsjøcupen lagbilder 2015

2016

Nordsjøcupen brosjyre 2016 web (lavoppløselig)

(Nordsjøcupen brosjyre 2016 høyoppløselig for trykking, ta kontakt på idrett@sdir.no)

Nordsjøcupen bilder 2016

Vil deres rederi bruke et skreddersydd opplegg?Sjømannsidretten håper flest mulig rederier ønsker å ta denne i bruk i deres interne arbeid for å fremme trivsel og aktivitet hos de ansatte. Se også denne folderenVi har skreddersydde opplegg. Vi ber dere å ta kontakt med oss, så skal vi i fellesskap finne et opplegg som kan passe i deres rederi. Dette er velferd, og skal skape trisel og glede.

App for treningsregistreringAppen finner dere ved å søke på "aktiv sjømann" både for Android og Apple. Den er enkel å bruke, og praktisk!

Velkommen

Nå er endelig Sjøfartsdirektoratets etterlengtende web-portal for registrering av treningsresultater klar til bruk. Den administreres av idrettstjenesten i Velferden.

Vi håper alle sjømenn som seiler under norsk flagg (NIS og NOR) eller jobber i norske rederier vil ta denne i bruk. Her gis du en kjempemulighet til å holde oversikt over egne aktiviteter i din egen treningsdagbok. I tillegg lager vi kampanjer og konkurranser mellom alle rederier og båter i Norge slik at en kan konkurrere både internt og nasjonalt.

Heng deg på i dag, og spre denne siden til dine rederi- og sjømannskontakter

Ved spørsmål, se i "Spørsmål og svar", eller send meg en e-post
Powered by: Bloc