Sjøtrimkonkurransen 2018

Økter totalt

34095

Tid totalt

36 934 t 1 min.

Km totalt

205980

Aktive deltakere

677

Invitasjon

NORDSJØCUPEN

Da kommer endelig invitasjon til Nordsjøcupen 2018. Vi gleder oss som alltid svært mye til årets cup. Som dere kan se er årets cup flyttet til slutten av mai i stedet for slutten av april eller begynnelsen av mai. Vi tror at det kan gi enda mer stabilt vær og gi oss en fin tur med mange deltagere.


Invitasjon til Nordsjøcupen 2018     Nordsjøcupen fra Fjordline

Invitasjon Nordsjøcupen 2018          Fjordline

Endring av poengsystem i Sjømannsidretten

Nå vil lagets poengsum regnes ut fra hvor mange som faktisk trener om bord, og ikke hvor mange som er ansatt og potensielt kan være med på fartøyets lag. Vi setter likevel 3 personer som minimum i en testperiode. Det vil si at mange vil oppleve systemet som mer rettferdig, da ikke de større fartøyene med mange ansatte skal bli «straffet» ved at poengsummen blir delt på alle antall ansatte og dermed sannsynligvis fører til en lavere gjennomsnittssum. Vi må likevel motivere kolleger til å være med i Sjømannsidretten og være inspirerende forbilder ved å vise hvor mye godt aktiviteten gjør for dere i hverdagen når det gjelder humør og det å være opplagt og føle seg bra. Om poengsystemet ikke svarer til forventningene vil det være aktuelt å endre poengsystem igjen. Det viktigste er at det er en viss rettferdighet, og at folk blir motiverte av å delta

Vil deres rederi bruke et skreddersydd opplegg?Sjømannsidretten håper flest mulig rederier ønsker å ta denne i bruk i deres interne arbeid for å fremme trivsel og aktivitet hos de ansatte. Se også denne folderenVi har skreddersydde opplegg. Vi ber dere å ta kontakt med oss, så skal vi i fellesskap finne et opplegg som kan passe i deres rederi. Dette er velferd, og skal skape trisel og glede.

App for treningsregistreringAppen finner dere ved å søke på "aktiv sjømann" både for Android og Apple. Den er enkel å bruke, og praktisk!

Velkommen

Nå er endelig Sjøfartsdirektoratets etterlengtende web-portal for registrering av treningsresultater klar til bruk. Den administreres av idrettstjenesten i Velferden.

Vi håper alle sjømenn som seiler under norsk flagg (NIS og NOR) eller jobber i norske rederier vil ta denne i bruk. Her gis du en kjempemulighet til å holde oversikt over egne aktiviteter i din egen treningsdagbok. I tillegg lager vi kampanjer og konkurranser mellom alle rederier og båter i Norge slik at en kan konkurrere både internt og nasjonalt.

Heng deg på i dag, og spre denne siden til dine rederi- og sjømannskontakter

Ved spørsmål, se i "Spørsmål og svar", eller send meg en e-post
Powered by: Bloc