Sjøtrimkonkurransen 2017

Økter totalt

90300

Tid totalt

113039 t 57 min.

Km totalt

651832

Aktive deltakere

1026

Island Wellserver
Island Wellserver har vært svært aktive i flere år med trening og deltagelse i Sjømannsidretten. Da magasinet LO Aktuelt ville å lage en artikkel om trening og aktivitet var de heller ikke vanskelige å be når journalist og fotograf ønsket å komme om bord. Resultatet kan leses i blad nr 5, 2014 på s. 34-37 ved å følge denne linken: LO Aktuelt
OBS
Lagpoeng regnes nå ut som et gjennomsnitt av hele mannskapet. Det vil si at om kun en person trener, og totalbesetningen er på 20 personer, vil hans poeng bli delt på 20 og gi et gjennomsnitt for laget. Alle lag bør dermed motivere samtlige til å henge seg på og registrere aktivitet:-)

Vil deres rederi bruke et skreddersydd opplegg?Sjømannsidretten håper flest mulig rederier ønsker å ta denne i bruk i deres interne arbeid for å fremme trivsel og aktivitet hos de ansatte. Se også denne folderenVi har skreddersydde opplegg. Vi ber dere å ta kontakt med oss, så skal vi i fellesskap finne et opplegg som kan passe i deres rederi. Dette er velferd, og skal skape trisel og glede.

App for treningsregistreringAppen finner dere ved å søke på "aktiv sjømann" både for Android og Apple. Den er enkel å bruke, og praktisk!

Velkommen

Nå er endelig Sjøfartsdirektoratets etterlengtende web-portal for registrering av treningsresultater klar til bruk. Den administreres av idrettstjenesten i Velferden.

Vi håper alle sjømenn som seiler under norsk flagg (NIS og NOR) eller jobber i norske rederier vil ta denne i bruk. Her gis du en kjempemulighet til å holde oversikt over egne aktiviteter i din egen treningsdagbok. I tillegg lager vi kampanjer og konkurranser mellom alle rederier og båter i Norge slik at en kan konkurrere både internt og nasjonalt.

Heng deg på i dag, og spre denne siden til dine rederi- og sjømannskontakter

Ved spørsmål, se i "Spørsmål og svar", eller send meg en e-post
Powered by: Bloc